Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Monkeys Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 11. 2014, 23:31:31
Zdravim
neviem si rady s tymto problemom: Napisal som si tento skript na rychlu kontrolu formularu var formular = { meno : { reg : "/[a-zľščťžýáíéäúôňóŕř弊ȍŽÝÁÍÉÚŇÓŔŘ\s]/", error : "Nesprávne vyplnené meno"}, priezvisko : { reg : "/[a-zľščťžýáíéäúôňóŕř弊ȍŽÝÁÍÉÚŇÓŔŘ]/", error : "Nesprávne vyplnené priezvisko"}, adresa : { reg : "/[a-zľščťžýáíéäúôňóŕř弊ȍŽÝÁÍÉÚŇÓŔŘ 0-9]/", error : "Nesprávne vyplnená adresa"}, mesto : {reg : "/[a-zľščťžýáíéäúôňóŕř弊ȍŽÝÁÍÉÚŇÓŔŘ]/", error : "Nesprávne vyplnené mesto"}, psc : { reg : "/(\s+\d{2}$)|(^\d{5}$)/g", error : "Nesprávne vyplnené PSČ"}, telefon : { reg : "/\s+\d+$/g", error : "Nesprávne vyplnené telefónne číslo"}, email : { reg : "[\.\@]", error : "Nesprávne vyplnený e-mail"} } var formValues = ["meno", "priezvisko", "adresa", "mesto", "psc", "telefon", "email"]; for(var i = 0; i <= formValues.length; i++){ var elem = document.forms[ 0 ].elements[ formValues[ i ] ]; if(!elem.value.match( formular[formValues[ i ]].reg )){ elem.parentNode.childNodes[ 0 ].style.color = "red"; }else{ elem.parentNode.childNodes[ 0 ].style.color = "#ccc"; }//end if }//end for Skript mi oznaci nevyplnene policka na cerveno, ale prehliadac mi vypisuje chybu ze value nie je definovane a nie je objekt nerozumiem kde je chyba ? ked som si vypisal alert(elem.value); // vratilo mi to hodnotu toho policka ale v tom ife to nefunguje vdaka za odpoved M. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0