Autor Zpráva
p_mik
Profil
Ahojte, na webu chci použít zabalení a rozbalení divu. Používám k tomu tento JS:

http://jsfiddle.net/yrM3H/1260/

Na webu chci použít také kotvy, které jsou navázány na nadpis po jehož nakliknutí se rozbalí skrytý div. Je možné udělat kotvu tak, aby se po kliknutí na odkaz kotvy obrazovka přesunula na nadpis a skrytý div se přitom rozbalil?

Běžná kotva přes atribut ID pouze přesune obrazovku na nadpis, nicméně pokud na něj návštěvník neklikne, obsah divu pod ním zůstane skrytý.

Děkuji za radu!
asdfas
Profil *
Zdravim,
myslim, že budeš muset po nahrání stránky:
1. přečíst hodnotu v hashi (location.hash),
2. použít jí pro nalezení elementu, který chceš otevřít, a
3. zavolat slideToggle na správných elementech (reprodukovat kód, co máš v click posluchači)

Pro konkrétnější odpověď dodej konkrétnější kód.
Corwin
Profil
myslím, že by to mělo jít takto. animate na offset top elementu. žádné hashe ani ID nepotřebuješ, jen spočítat, jak daleko je prvek od vršku okna.

$(kotva).click(function(){
  // slide toggle na cil
  $('html,body').animate({ scrollTop : $(cil).offset().top });
});
asdfas
Profil *
Aha, pardon. Špatně sem si to přečet. Měl sem pocit, že chce otevřít ten div, když přijde na stránku a v URL bude mít hash.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0