Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Annie Profil |
#1 · Zasláno: 27. 2. 2015, 16:05:22
Mám menší začátečnický dotaz.. mám funkci click, která mi zobrazuje div....
$("#results").click(function () { $(".edit").show(); a pak ho dalším kliknutím zase schová... $("#results").click(function () { $(".edit").css("display", "none"); Jak udělám, aby to šlo dělat opakovaně? :D takhle to funguje jen jednou... |
||
Keeehi Profil |
Annie:
místo display none použij .hide()
I když mnohem lepší by bylo použít .toggle() a nemusíš se zabývat dvěmi funkcemi.
|
||
Annie Profil |
#3 · Zasláno: 27. 2. 2015, 16:21:59 · Upravil/a: Annie
to .hide nijak nepomohlo... Zase se to dá odkrýt a skrýt jenom jednou...
a to .toggle() nedělá vůbec nic.. |
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 27. 2. 2015, 16:27:39
Annie:
Tak ukaž kód, evidentně děláš něco špatně. |
||
Annie Profil |
#5 · Zasláno: 27. 2. 2015, 16:36:22
No teď je tam tedy tohle :
c case "group3": console.log("Vytvoř group 3 s caption" + polozka.caption + " pod: " + currentGroup); // currentGroup = polozka.caption; $("#results").append(createGroup3(polozka.caption, polozka.value)); $("#results h3").click(function () { $(".edit").show(); }); $("#results h3").click(function () { $(".edit").hide; }) |
||
Keeehi Profil |
#6 · Zasláno: 27. 2. 2015, 16:38:41
Annie:
1) hide je funkce 2) tím druhým clickem si přepisujete ten první. Jak jsem říkal, použjete jen jednou toggle a bude to ok. $("#results h3").click(function () { $(".edit").toggle(); }); |
||
Annie Profil |
#7 · Zasláno: 27. 2. 2015, 16:43:13
case "group3": console.log("Vytvoř group 3 s caption" + polozka.caption + " pod: " + currentGroup); // currentGroup = polozka.caption; $("#results").append(createGroup3(polozka.caption, polozka.value)); $("#results h3").click(function () { $(".edit").toggle(); }); |
||
Keeehi Profil |
#8 · Zasláno: 27. 2. 2015, 16:48:33
Ano, přesně takto. A fungovat by to mělo, viz část example na api.jquery.com/toggle
Evidentně na té stránce je něco, co to rozbíjí, takže prosím o odkaz na živou ukázku. |
||
Annie Profil |
#9 · Zasláno: 27. 2. 2015, 16:50:27
Hmm, bohužel dle klienta je zaheslovaná :/ aktuální mám jen na localhostu..
|
||
Keeehi Profil |
Annie:
A tu část o obvyklýh výmluvách jsi četla? Živou ukázku můžeš vytvořit i třeba tady http://kod.djpw.cz |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Annie Profil |
#11 · Zasláno: 2. 3. 2015, 12:08:00
Nečetla :) Každopádně to toggle jsem zjistila, že funguje, ale ne hned na prvním prvku... resp, mám tam
$(".results h3").click(function () { $(".edit").toggle(); }); a těch h3 mám víc a po kliknutí na tu první to nefunguje, ale na ty další už jo... a to jsem to pro jistotu přepsala na class místo ID |
||
Keeehi Profil |
#12 · Zasláno: 2. 3. 2015, 15:54:54
Není důvod, aby to v normálním případě nefungovalo na prvním nadpisu. Ovšem tobě to tam něco rozbíjí. Když nám ovšem neukážeš nefunkční kód, nejsme ti schopni pomoct.
|
||
Annie Profil |
#13 · Zasláno: 4. 3. 2015, 16:33:58
a už vím proč to bylo :) měla jsem tam id místo class :)....díky za to toggle :)
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0