Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
barneby Profil |
#1 · Zasláno: 11. 3. 2015, 21:15:06 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 16. 8. 2015, 11:34:47
Dobrý den,
Mám ten script: $(function() { $(".page-link").click(function() { var page = $(this).attr("menu-link"); var dataString = 'page='+ page; $.ajax({ type: "POST", url: "app/page_loader.php", data: dataString, cache: false, beforeSend: function(){ NProgress.start(); }, success: function (html) { $('#pageContent').html(html); NProgress.inc(); $('#pageContent').fadeIn('slow'); }, complete: function(){ NProgress.done(); } }); return false; }); }); Dělá to že mi načte načte pomocí ajaxu obsah do ,,#pageContent" problém je v tom že načítá pouze čisté html na které se po načtení navážou css soubory v indexu ale už se nenačítá JS.. Teda když tam mám nějakou funkci která vyžaduje JS soubor který je v indexu tak se mi nenačte jako css naopak se nenačte vůbec.. Dá se nějak udělat aby tento script načítal i JS jako se načítá CSS? Potřebuju nějakou include pro JS. Děkuji. Moderátor juriad: Obnoveno poté, co dotaz barneby nahradil slovem „vyřešeno“ na žádost Petra ZZZ.
|
||
Časová prodleva: 5 měsíců
|
|||
juriad Profil |
Mám dojem, že barneby navázal událost na nějaké elementy. Zkusím to trochu zjednodušit a vynechat ten AJAX.
$(document).ready(function() { // při načtení stránky // přidá všem elementům se třídou tlacitko v aktuálním dokumentu posluchače události click, který zobrazí text "stisknuté!" $('.page-link').click(function() {alert('stisknute!');}); }); Pokud se ale později přidá další tlačítko, třeba: setTimeout(function() { // po sekundě od načtení stránky // přidá tlačítko do elementu s id pageContent $('#pageContent').append('<a class="page-link">Nové tlačítko</a>'); }, 1000); Řešení jsou dvě: 1. přidat posluchače i po přidání tlačítka: setTimeout(function() { // po sekundě od načtení stránky // přidá tlačítko do elementu s id pageContent var nove = $('<a class="page-link">Nové tlačítko</a>'); $('#pageContent').append(nove); nove.click(function() {alert('stisknute!');}); }, 1000); $("body").ready(function() { // při načtení stránky // přidá jednoho posluchače celému body, který bude sledovat klikání na úplně vše na stránce // a pokud náhodou bude kliknuto na něco s třídou page-link, tak se spustí zadaná funkce $(document).on('click', '.page-link', function() {alert('stisknute!');}); }); |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0