| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| barneby Profil |
#1 · Zasláno: 11. 3. 2015, 21:15:06 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 16. 8. 2015, 11:34:47
Dobrý den,
Mám ten script: $(function() {
$(".page-link").click(function() {
var page = $(this).attr("menu-link");
var dataString = 'page='+ page;
$.ajax({
type: "POST",
url: "app/page_loader.php",
data: dataString,
cache: false,
beforeSend: function(){
NProgress.start();
},
success: function (html) {
$('#pageContent').html(html);
NProgress.inc();
$('#pageContent').fadeIn('slow');
},
complete: function(){
NProgress.done();
}
});
return false;
});
});Dělá to že mi načte načte pomocí ajaxu obsah do ,,#pageContent" problém je v tom že načítá pouze čisté html na které se po načtení navážou css soubory v indexu ale už se nenačítá JS.. Teda když tam mám nějakou funkci která vyžaduje JS soubor který je v indexu tak se mi nenačte jako css naopak se nenačte vůbec.. Dá se nějak udělat aby tento script načítal i JS jako se načítá CSS? Potřebuju nějakou include pro JS. Děkuji. Moderátor juriad: Obnoveno poté, co dotaz barneby nahradil slovem „vyřešeno“ na žádost Petra ZZZ.
|
||
|
Časová prodleva: 5 měsíců
|
|||
| juriad Profil |
Mám dojem, že barneby navázal událost na nějaké elementy. Zkusím to trochu zjednodušit a vynechat ten AJAX.
$(document).ready(function() { // při načtení stránky
// přidá všem elementům se třídou tlacitko v aktuálním dokumentu posluchače události click, který zobrazí text "stisknuté!"
$('.page-link').click(function() {alert('stisknute!');});
});Pokud se ale později přidá další tlačítko, třeba: setTimeout(function() { // po sekundě od načtení stránky
// přidá tlačítko do elementu s id pageContent
$('#pageContent').append('<a class="page-link">Nové tlačítko</a>');
}, 1000);Řešení jsou dvě: 1. přidat posluchače i po přidání tlačítka: setTimeout(function() { // po sekundě od načtení stránky
// přidá tlačítko do elementu s id pageContent
var nove = $('<a class="page-link">Nové tlačítko</a>');
$('#pageContent').append(nove);
nove.click(function() {alert('stisknute!');});
}, 1000);$("body").ready(function() { // při načtení stránky
// přidá jednoho posluchače celému body, který bude sledovat klikání na úplně vše na stránce
// a pokud náhodou bude kliknuto na něco s třídou page-link, tak se spustí zadaná funkce
$(document).on('click', '.page-link', function() {alert('stisknute!');});
}); |
||
|
Časová prodleva: 11 let
|
|||
0