Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tpmar Profil |
#1 · Zasláno: 22. 3. 2015, 01:26:14
Zdravím,
mám problém s ukázkou na stránce w3schools. Příklad mi funguje pouze tehdy, když čerpám z JSONu z jejich stránky. Když ovšem zkouším zkopírovaný dokument rozjet z mé stránky, příklad již nefunguje. Neporadil by mi někdo v čem by to mohlo být? Jsem v tomto teprve začátečník. Odkaz na mou stránku s ukázkou. |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 22. 3. 2015, 01:46:37
Reaguji na tpmara:
„Odkaz na mou stránku s ukázkou.“ To je odkaz jen na JSON, žádný výkonný kód tam nevidím. „Příklad mi funguje pouze tehdy, když čerpám z JSONu z jejich stránky.“ Za běžného stavu nejde komunikovat napříč doménami. Pokusný JSON na W3Schools říká HTTP hlavičkou Access-Control-Allow-Origin: * , že to explicitně všem dovoluje. Tuto informaci ale správce webu zamlčel, pravděpodobně proto, že je to patlal živený z prodeje pochybných certifikátů naivním kolemjdoucím. Doporučuji vyhnout se čemukoliv, co se píše na W3Schools.com.
|
||
tpmar Profil |
#3 · Zasláno: 22. 3. 2015, 01:51:12
Takže stačí přidat ten kód?
Access-Control-Allow-Origin: *
|
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 22. 3. 2015, 01:58:14
tpmar [#3]:
Ne. Tedy pokud jsi na jedné a té samé doméně. Což bys pravděpodobně mel být. |
||
tpmar Profil |
#5 · Zasláno: 22. 3. 2015, 12:05:21
Já to zkoušel zatím jenom v editoru od W3Schools, na localhostu mi to jede bez problému. A kdybych chtěl čerpat JSON z jiné stránky, jak bych na to tedy musel jít?
Díky za rady :-) |
||
Keeehi Profil |
tpmar:
Ten server s jsonem by musel odesílat hlavičku Access-Control-Allow-Origin: h>ttp://tvoje.doména.cz . Jak už je zvykem tak IE s tím může mít problémy. Řešením je třeba jsonp.
|
||
tpmar Profil |
#7 · Zasláno: 22. 3. 2015, 16:52:38
Aha, podívám se na to. Díky moc :)
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0