Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Roman51 Profil |
Zdravím,
mám tabulku třeba o 12 řádcích <tr>. Každý řádek obsahuje dvě buňky s třídami col_1 a col_2. Poslední řádky(buňky v nich) neobsahují žádný text a tak je chci skrýt. Takže potřebuji napsat podmínku, když bude buňka prázdna -> display:none; nebo spíš skrýt rodiče.. Mám tento js kód a nevím jak mám udělat porovnání, aby se mě neskryly všechny buňky dané třídy. Prosím o radu)) window.onload = function(){ var tabulka = document.getElementsByTagName("table") var radek = tabulka[0].getElementsByTagName("tr") for (var i = 0; i < radek.length; i++) { var bunky = radek[i].getElementsByClassName("col_1"); for (var k = 0; k < bunky.length; k++) { if (bunky[k] == "") { bunky[k].style.display = "none"; } }; }; }; takhle podmínka samozřejmě nefunguje, zkoušel jsem kde co a už mě to googlení nebaví)) |
||
Radek9 Profil |
#2 · Zasláno: 8. 5. 2015, 23:16:23
Roman51:
Porovnáváš přímo tu buňku s prázdným řetězcem. To nemůže fungovat. Porovnávej její vlastnost innerHTML. |
||
Roman51 Profil |
#3 · Zasláno: 9. 5. 2015, 09:41:16
Díky moc, myslel jsem si, že to je blbost, ale nevěděl jak toho docílit. Jen jsem potřeboval nakopnout správným směrem.) Pomohlo mi to
|
||
Časová prodleva: 8 let
|
0