Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kickz Profil |
#1 · Zasláno: 29. 5. 2015, 16:23:28
Potřebuju předělat menu, ve kterém bude po najetí bublina, která mi ukáže u každé podkategorie obrázek a pod ním text. Boužel zatím jsem nepřišel na způsob, jak vložit pomocí jQuery (div) do jednotlivých odkazů, jelikož nemá přímo v odkazu žádnou jinou třídu do které bych mohl vložit můj class popřípadě id.
Zde je názorný příklad: http://screenshot.cz/WGGWW/koncept_kategorie.png |
||
Camo Profil |
Vložiť element cez jQ sa dá viacerými spôsobmi. Napr. Cez apend() alebo cez apendTo() alebo cez html() fakt neviem čo ti bráni to urobiť. Samozrejme nastav tým odkazom display block a position relative a tomu divu position absolute. Potom už len naviažeš muoseover/mouseout na odkaz a niečo v zmylse toggleClass('visible').
Dokonca sa to dá urobiť len cez css. Možno aj s animáciou. |
||
kickz Profil |
#3 · Zasláno: 30. 5. 2015, 19:55:43
Camo:
Potřebuju to ale vložit ten class do takového odkazu <a title="test" href="/testik/"> Můžeš mi to napsat ten kod jak to myslíš ? |
||
Camo Profil |
#4 · Zasláno: 30. 5. 2015, 20:42:44
kickz:
Nerozumiem čo vlastne chceš. Na obrázku to vyzerá ako normálne hover menu. Na to nepotrebuješ jQuery. "jelikož nemá přímo v odkazu žádnou jinou třídu do které bych mohl vložit můj class popřípadě id." Táto veta mi nedáva žiaden zmysel. Nechápem aký máš problém s atribútom class. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0