Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Wixi Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 6. 2015, 12:33:02
Zdravím,
když odkazuju na DIV ve Chromu přes jQuery, ve kterém mám přednastaveno, že se má zastavit o 80px vedle, tak to funguje podle mých představ. Pokud ale zkusím to samé v Exploreru nebo Mozille, tak sice jQuery to dovede na správnou polohu, ale hned zase přeskočí o těch zmíněných 80px, jako při direktním otevření linku. Neví někdo co s tím? Viz odkaz nahoře v menu Systém jakosti. Dík |
||
Radek9 Profil |
Wixi:
Explorer a Firefox nejspíš reagují i na tu následnou změnu hashe. Buď můžeš použít pushState/replaceState, nebo to ID z prvku dočasně odstranit. A nebo prostě ten div posunout o těch 80 pixelů, že ano. :-) |
||
Chamurappi Profil |
#3 · Zasláno: 6. 6. 2015, 17:08:49
Reaguji na Wixiho:
„ve kterém mám přednastaveno, že se má zastavit o 80px vedle“ Tohle se normálně řeší horním padding em, ne? Proč do toho tahat skripty? Když někdo odkáže přímo na tu kotvu zvenku, tak také chceš, aby najel na místo o 80 pixelů vedle, ne?
|
||
Wixi Profil * |
#4 · Zasláno: 6. 6. 2015, 19:41:55
Díky za obě rady, já si hlavně nevšiml, že hash naskočí až po rolování . Nakonec jsem použil
return false; a už funguje jak má.
@Chamurappi: padding jsem na tvou radu vyzkoušel, ale bohužel mi to rozhazovalo zbytek stránky a zároveň jsem si řekl, že na to nikdo nikdy odkazovat nebude a když už, tak ho těch 80px nezabije :D Ještě jednou díky oběma! |
||
Tomáš123 Profil |
#5 · Zasláno: 6. 6. 2015, 20:42:15
Wixi:
„bohužel mi to rozhazovalo zbytek stránky“ Tak použi mínusovú hodnotu margin u (margin-top: -80px ).
|
||
Wixi Profil * |
#6 · Zasláno: 6. 6. 2015, 21:59:47
Tomáš123: To není možné použít, každý blok je nadefinován na velikost screenu a margin mi to jenom zmenšuje, protože se jednotlivé bloky začnou překrývat.
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0