Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
SirDoxik Profil |
#1 · Zasláno: 13. 6. 2015, 17:59:53
Dobrý den, dělám navigaci a potřebuji, aby se změnilo pozadí když jste úplně nahoře na průhledné a když trochu scrollujete tak na černé. napsal jsem tento kód:
window.onscroll = function f() { if (document.documentElement.scrollTop + document.body.scrollTop > prvni.parentNode.offsetTop ) { nav.style.display = "none"; } else { nav.style.display = "block"; } } |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 15. 6. 2015, 12:45:53
Reaguji na SirDoxika:
Uvedený kód nevypadá na první pohled chybně, i když mi není jasné, jak by měl zprůhledňovat pozadí, když mění display . Záleží také na tom, co je v prvni a v čem je prvni .
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
SirDoxik Profil |
#3 · Zasláno: 18. 6. 2015, 15:37:58
Chamurappi:
omlouvám se, že odpovídám až tak pozdě,ale měl jsem problémy s operačním systémem. Mám div který má jen šířku 100%, výšku x px a barvu. Potřebuji, aby když se sjede o trochu níž, tak se ten div zobrazil a naopak když vyjedu úplně nahoru tak se zobrazil. |
||
Bubák Profil |
#4 · Zasláno: 18. 6. 2015, 15:39:55
SirDoxik:
„Potřebuji, aby když se sjede o trochu níž, tak se ten div zobrazil a naopak když vyjedu úplně nahoru tak se zobrazil.“ Jsem jediný, kdo to nechápe? |
||
petr 6 Profil |
#5 · Zasláno: 18. 6. 2015, 15:42:48
Bubák:
Zřejmě mu tam chybí jedna předpona "ne". SirDoxik: Jak se "nefungování" projevuje? Máš v proměnné nav nebo prvni to, co tam má být?
|
||
Chamurappi Profil |
#6 · Zasláno: 18. 6. 2015, 15:56:25
Reaguji na SirDoxika:
Prosím o odkaz na živou ukázku. |
||
SirDoxik Profil |
#7 · Zasláno: 20. 6. 2015, 11:48:59
Tak jsem to vyřešil. Začátečnická chyba. Přejmenovával jsem div z prvni na nav a na 2. řádku jsem to zapomněl přepsat.
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0