Autor Zpráva
gfds
Profil *
<p onmousedown="document.getElementById('demopar').style.display='inline';"
onmouseup="setTimeout("document.getElementById('demopar').style.display='none'",2500,)">

Start - OnMouseDown - zobrazí odstavec + OnMouseUp mu odměří čas</p>

<p id="demopar" style="display: none">Jsem tady jen na chviličku !!</p>

Ahoj, prostě nejede a nejede.... Díky za rady a pomoc, gfds
Radek9
Profil
gfds:
Proč kód v setTimeout cpeš do uvozovek? Prostě takhle:
onmouseup="setTimeout(function () { document.getElementById('demopar').style.display = 'none'; }, 2500);"

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: