Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kickz Profil |
#1 · Zasláno: 2. 7. 2015, 08:34:57
Dobrý den,
prosím mohl by mi někdo poradit script, který pouze zabrání vybrání textu a následné zkopírování. Děkuji mnohokrát |
||
Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 2. 7. 2015, 09:17:17
Takový skript má asi 90% účinnost, funguje jen na BFU, ale ti se pak obrací na zkušené uživatele se žádostí o radu.
http://jecas.cz/kopirovani |
||
Str4wberry Profil |
#3 · Zasláno: 2. 7. 2015, 09:18:14
Problematikou kopírování obsahu stránek jsem se široce zabýval v tomto článku: Jak zabránit zkopírování obsahu
|
||
kickz Profil |
#4 · Zasláno: 2. 7. 2015, 09:38:52
Děkuju kluci za radu, určitě si to pročtu, zkusil jsem si naprogramovat trochu jiný script ještě, který zabraňuje kopírovat pouze určitý element ,
takže mi to nezablokuje vše, ale jen opravdové popisy produktů a úvodní texty za které jsem si platil. |
||
Kcko Profil |
#5 · Zasláno: 2. 7. 2015, 12:25:26
kickz:
„nezablokuje vše, ale jen opravdové popisy produktů a úvodní texty za které jsem si platil.“ Vše co máš vystaveno na "internetu" lze vždy ukrást. Zkušenějšího uživatele tím rozhodně neodradíš (je to jeden klik ve Firebugu) a totální lamě znemožníš si např. zkopírovat určité slovo / text z nadpisu / pasáž, aby se třeba mohl na googlu podívat jestli existuje alternativa (v případě produktu lepší cena atd). Gratuluji ;-) |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0