Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
anylytik Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 7. 2015, 10:02:26
Zdravím,
napsal jsem kód pro rozkliknutí textu. Když kliknu na A1 vypíše se pod A1 text. Když na A1 kliknu podruhé, text zmizí. Jenže v internet exploreru mi tam po tom textu zůstane prázdný řádek. Nevíte, co udělat, aby po opětovném kliknutí byly A,A2 a A3 zase pod sebou, jako na začátku ? <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250"> <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com"> <title></title> <script language="javascript"> var stav=false; function zobraz_info() { if (stav==false) { document.getElementById("div_a1").innerHTML="Info text<br>Info text "; stav=true; } else { if (stav==true) { document.getElementById("div_a1").innerHTML=""; stav=false; } } } </script> </head> <body> <a href="javascript:zobraz_info()">A1</a> <br> <div id="div_a1"> </div> A2 <br> A3 </body> </html> |
||
Trejpa Profil |
#2 · Zasláno: 7. 7. 2015, 13:17:37
anylytik:
Řekl bych, že problém je v rozdílném vykreslovacím režimu. Můžeš ho sjednotit pomocí vhodného Doctype, například <!DOCTYPE HTML> .
Běžně se ale podobná věc řeší skrýváním textu, ne jeho nahrazováním. Tví návštěvníci se s vypnutými skripty k obsahu totiž nedostanou. |
||
analytik Profil * |
#3 · Zasláno: 7. 7. 2015, 14:06:20
Dík za odpověď,
zkusil jsem to, ale výsledek je stejný. Co se týká skriptu, tak ten je zapnutý, leč je to v zóně, kde je nutné mít zapnutý Javascript. Ale pokud to lze udělat jinak, rád se přiučím. díky |
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 7. 7. 2015, 15:45:55
analytik:
„Ale pokud to lze udělat jinak, rád se přiučím.“ Dělá se to tak, že divu div_a1 měníš CSS hodnoty display z block na none a zpět. |
||
analytik Profil * |
#5 · Zasláno: 7. 7. 2015, 16:56:08
Tak moc díky.
Zkusil jsem to jak v IE, tak v FF a přesně tohle jsem chtěl. Buď mě to nešlapalo v IE nebo v FF, ale tohle jede v obou prohlížečích. Ještě jednou Dík. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0