Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jakuub Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 7. 2015, 18:15:53
Dobrý deň. Mám kód pre responzívne menu a rád by som, aby sa po kliknutí otvorilo.
<!--Navbar--> <nav class="navbar navbar-inverse navbar-fixed-top"> <div class="navbar-header"> <a class="navbar-brand" href="#intro">Wake 'n Photo</a> <div class="show-menu">☰</div> </div> <div> <ul class="nav navbar-nav"> <li><a href="#intro" class="page-scroll">Home</a></li> <li><a href="#gallery" class="page-scroll">Gallery</a></li> <li><a href="#contact" class="page-scroll">Contact</a></li> </ul> </div> </nav> CSS: @media screen and (max-width: 770px) { .navbar-nav { width: 100%; margin: 0px; } .navbar-fixed-top { background: #2C3E50; } .navbar-nav { display: none; } .navbar-nav > li { width: 100%; float: left; background: #2C3E50; } .show-menu { display: block; } } Skúšal som viac tútorialov, ale ani podľa jedného som to nedal dokopy.. Poradí niekto? Chcel by som to spraviť pomocou jQuery, keďže ostatné scripty mám v jQuery. |
||
juriad Profil |
#2 · Zasláno: 12. 7. 2015, 18:20:03
Jakuub:
Evidentně jde o část HTML zkopírovanou z Bootstrapu. Proč nepoužiješ rovnou celý Bootstrap? |
||
Jakuub Profil * |
#3 · Zasláno: 12. 7. 2015, 18:23:37
Áno je to robené v bootstrap. Používam ho ale prvý krát na tomto "projekte". Je tam funkcia pre responzívne menu alebo niečo podobné? :O
|
||
juriad Profil |
#4 · Zasláno: 12. 7. 2015, 18:40:49
Kdybys použil celý Bootstrap, tak ten to vše již obsahuje. O JS by ses vůbec nestaral.
Viz Živá ukázka (provedeny jen minimální změny podle getbootstrap.com/components/#navbar). |
||
xaverista Profil |
#5 · Zasláno: 12. 7. 2015, 18:42:13
Zdravím, dokumentaci i s prvky najdeš na www.getbootstrap.com :-)
|
||
Jakuub Profil * |
#6 · Zasláno: 12. 7. 2015, 19:42:55
Ďakujem, nabudúce budem viac hľadať :) Vidím to tak že po dokončení musím poriadne naštudovať bootstrap, je to silný nástroj pre Front-end. Tak ako som ho kedysi zatrácal, tak mi teraz aj s mojími chabými znalosťami tohto "frameworku" dosť uľahčil prácu. Ešte raz ďakujem za odpovedi, všetko fičí :)
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0