Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
suvel Profil |
#1 · Zasláno: 4. 8. 2015, 22:25:18
Po stisknutí klávesy (v tomto případě F5) potřebuju, aby se načetla nová stránka:
<script> function klavesa(e) { alert(e.keyCode); if(e.keyCode == 116) windows.location.href='./nova.php'; } window.addEventListener("keydown", klavesa, false); </script> Odchyt klávesy funguje, ale nenačte se nic. Proč? |
||
lionel messi Profil |
suvel:
„Odchyt klávesy funguje, ale nenačte se nic. Proč?“ if(e.keyCode == 116) window.location.href='./nova.php'; //namiesto windows PS: Celkom dobrým zvykom býva uzatvárať blok podmienky do zložených zátvoriek, aj keď je tvorený len jedným príkazom. |
||
suvel Profil |
Jsem blbej, už je pozdě. Ale ani tak to nefunguje.
<script> function klavesa(e) { alert(e.keyCode); if(e.keyCode == 116) {window.location.href='./nova.php';} } window.addEventListener("keydown", klavesa, false); </script> |
||
Radek9 Profil |
#4 · Zasláno: 4. 8. 2015, 22:51:05
suvel:
Mně to v Chromu funguje, ale je možné, že keydown na window nefunguje všude. Zkus ten event hodit na document .
|
||
suvel Profil |
#5 · Zasláno: 4. 8. 2015, 23:01:18
Stačilo místo
keydown dát keyup . To je blázinec.
|
||
_es Profil |
suvel:
Možno vadilo volanie funkcie alert . A asi treba explicitne zrušiť východziu úlohu F5:
window.onkeydown = function(e){...;return false}; |
||
suvel Profil |
#7 · Zasláno: 4. 8. 2015, 23:26:46
Tak už jsem na to přišel. Stejně funkční je
keyup i keydown , ale zlobí to s funkčními klávesami. Asi se to tluče s funkcemi, které k nim má přiřazený ten který prohlížeč.
|
||
_es Profil |
suvel:
„Asi se to tluče s funkcemi, které k nim má přiřazený ten který prohlížeč.“ Áno, treba to východzie chovanie zrušiť, viď doplnené [#6]. Vrátiť však false len pre tie klávesy, kde sa má zrušiť.
|
||
Časová prodleva: 8 let
|
0