Autor Zpráva
Bobo2001
Profil *
Ahoj, dá se tento skript napsat líp jednodušeji ? Na 100% ano, mně hlavně znepokojuje ten otazník který se vypíše po odkliknutí buttonu.


http://kod.djpw.cz/ufpb

Když tak díky za připomínky


Živou ukázku je asi lepší přepnout sem http://kod.djpw.cz/ufpb- páč na tom prvním odkaze to dělá neplechu.
xxxxx999999
Profil *
prosím správce o přeložení do jiné kategorie - tam kde mi někdo odpoví
IdemeNaHavaj
Profil
http://kod.djpw.cz/iqpb- stačí pridať "return false" do tej funkcie čo vyvolávaš po kliknutí, potom ti to už otaznik nevypíše.
juriad
Profil
Nebo nastav tlačítku type="button", pak nebude odesílací.

Trošku jsem to upravil:
Živá ukázka

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: