Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Demoniak Profil |
#1 · Zasláno: 24. 9. 2015, 19:56:56 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 25. 9. 2015, 01:32:24
Dobrý večer.
function hlaska(styl){ $(document).ready(function(){ var barva; if (styl == 1){barva = '#B3FDBA';} else{if(styl == 3){barva = '#FD8482';} else {barva = '#ffffff';}} $("body").animate({backgroundColor: barva},1000); $("#skryjhlasku-" + styl).mouseover(function(){ $(".hlaska-" + styl).animate({opacity: 0.25},50); $(".hlaska-" + styl).prop("title", "Zavřít upozornění"); $("body").animate({backgroundColor: '#ffffff'},200); }); $("#skryjhlasku-" + styl).mouseout(function(){ $(".hlaska-" + styl).animate({opacity: 1},50); $("body").animate({backgroundColor: barva},200); }); $("#skryjhlasku-" + styl).click(function(){ $(".hlaska-" + styl).fadeOut(200); $("body").animate({backgroundColor: '#ffffff'},200); }); }); Potřebuji změnit barvu pozadí stránky, vše funguje, ale pokud div $(".hlaska-" + styl) zmizí tak se pozadí opět obarví. Poraďte mi prosím co mám kde špatně. Chtěl bych aby to fungovalo tak, že když skryju $(".hlaska-" + styl), tak aby bylo pozadí opět bílé. Předem díky za pomoc. EDIT: vyřešeno. Vymazal jsem změnu pozadí z mouseover a mouseout. |
||
sitole Profil |
#2 · Zasláno: 25. 9. 2015, 19:20:53
Demoniak:
Můžeš nám sem prosím přidat i hotový kod? Pro případné zájemce, kteří to zde budou hledat. Děkuji! :) |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0