Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
jstester Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 1. 2016, 17:41:38
Dobrý den, nevíte někdo proč tento script nefunguje? má za úkol skenovat ip adresy ale mě se hned po první změní jako kdyby byla splněna podmínka:
if (x < 256) <html> <head> <title>Skenování IP</title> <body> <div id="site"></div> <div id="data"></div> <script> window.setInterval(update,310); var ipscan = ""; var ipout = ""; function scan() { window.document.getElementById("data").innerHTML = "<p>Právě skenuji: " + ipscan + ":80</p><p>Zbívá: " + ip + " IP adres</p>"; window.document.getElementById("site").innerHTML = "<iframe src='http://" + ipscan + "' width='0' height='0' frameborder='0' onload='nalez()'></iframe>"; } function nalez() { ipout += "<p>" + ipscan + ":80<p>"; } ip = Math.pow("255","4"); var i = 0; var x = 0; var y = 255; var z = 255; ipscan = i + "." + x + "." + y + "." + z; scan(); function update() { if (ip > 0){ if (x < 256){ if (i < 256){ i=i+1; ip = ip -1; }else{ i = 0; x = x + 1; ip = ip -1; } if (z > -1) { z=z-1; ip = ip -1; ipscan = i + "." + x + "." + y + "." + z; scan(); }else{ z = 255; y = y - 1; ip = ip -1; ipscan = i + "." + x + "." + y + "." + z; scan(); }}else{ var i = 255; var x = 255; var y = 0; var z = 0; ipscan = i + "." + x + "." + y + "." + z; scan(); if (z > -1 ) { i=i-1; ip = ip -1; }else{ i = 255; x = x - 1; ip = ip -1; } if (i < 256) { z=z+1; ip = ip -1; ipscan = i + "." + x + "." + y + "." + z; scan(); }else{ z = 0; y = y + 1; ip = ip -1; ipscan = i + "." + x + "." + y + "." + z; scan(); }}}else{ window.document.getElementById("data").innerHTML = "<p>Skenování dokončeno</p>"; window.document.getElementById("site").innerHTML = ipout ; }} </script> </body> </html> |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 10. 1. 2016, 18:00:51
Reaguji na jstestera:
Kód je ošklivě formátovaný, takže se v něm moc nevyznám a řekl bych, že ty také ne. „ale mě se hned po první změní jako kdyby byla splněna podmínka“ Zkoušel sis vypsat, co je v proměnné x ?
Podotýkám, že používáš dvě různé proměnné x : na řádku 20 vzniká jedna globální a na řádku 49 vzniká druhá lokální (takže v celé funkci update se pracuje s úplně jiným x než mimo ni).
Mimochodem, pokud chceš zkusit každých 310 milisekund jednu z 256^4 možností (nezkoumal jsem, jestli něco nepřeskakuješ), tak ti to celé zabere cca 42 let. |
||
RastyAmateur Profil |
#3 · Zasláno: 10. 1. 2016, 18:02:38
Všiml jsem si jediné chyby na lince 12, cituji "Zbívá:" + ip + " IP adres</p>", Zbívá
JS moc neumím a takto pokročilý script bohužel nedokážu opravit... Jen jsem tě chtěl upozornit... |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0