Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
volda Profil * |
#1 · Zasláno: 20. 1. 2016, 16:11:02
Ahoj, v html kodu mam
<frame id="kateg" name="kateg" src="./index3.php?f=kateg"> <frame id="zbozi" name="zbozi" src="./index2.php?f=zbozi"> a v kateg je <div id="dialog"> <a href="#" id="append">Přidat</a><br /> <a href="#" id="Oprav">Přejmenovat</a><br /> <a href="#" id="Zrus">Zrušit</a> <hr> <a href="#" id="k_append">Přidat podkategorii</a> </div> $("#dialog>a") .on("click",function(e){ $("#dialog").hide(); alert($(this).attr("id")); window.parent.frames["zbozi"].akce("kateg",$(this).attr("id"),tree); }) Alert se mi vypíše ale už mi v IE nezavolá fc akce, která je v js framu zbozi. Ve FF vše chodí super. Dík za radu |
||
_es Profil |
#2 · Zasláno: 20. 1. 2016, 17:39:55
A funkcia
akce vyzerá ako? Nezavolá sa, alebo len nefunguje? Je niečo v chybovej konzole? Chcelo by to živú ukážku. Komplikuje sa to aj tým, že každý rám má vlastný objekt window s vlastnými premennými aj funkciami. Aj celá stránka, aj rám s name="kateg" aj rám s name="zbozi" . Lepšie by asi bolo to s tými rámami nekomplikovať.
|
||
volda Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 1. 2016, 09:15:42
_es:
Bohužel, je to admim ostrého shopu takže ukázku nemohu poskytnout. Konzole IE mi píše SCRIPT438: Objekt neumožňuje použití vlastnosti či metody akce. index3.php?f=kateg, řádek 53 znak 6 window.parent.frames["zbozi"].akce("kateg",$(this).attr("id"),tree); |
||
_es Profil |
#4 · Zasláno: 21. 1. 2016, 15:08:39
volda:
„Bohužel, je to admim ostrého shopu takže ukázku nemohu poskytnout.“ Viď Diskuse JPW: Povídání o živých ukázkách » „Je to přísně tajné! Musel bych vás pak zabít.“. Vyrob ukážku nezávislú od toho „ostrého šopu“. Dal si málo údajov, napríklad „a js script tamže vypadá takto...“ a pod.. Ten „js script“ je kde? Kedy je spustený?... |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0