Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Coompiik Profil |
#1 · Zasláno: 21. 1. 2016, 08:29:52
Dobrý den,
na mém webu mám jednoduchý skript na likování na fb (Nejjednodušší možnost od něj) <div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "..."; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script> <div class="fb-like" data-href="..." data-layout="button_count" data-action="like" data-show-faces="false" data-share="true"></div> A chtěl jsem se zeptat zda nějak nelze (nejspíš přes JS) zjistit jestli prohlížeč nemá problém s připojením na něj, protože např. ve škole máme FB zakázaný takže se likování snaži strašně dlouho načíst a nakonec se beztak neukáže, jenom tim o cca minutu zpozdí document onready a ukazuje načítací kolečko, tak jestli by nešlo nějak šetrně ověřit zda se to dá načíst a v opačném případě namísto toho např. vyhodit chybovou hlášku.
Omlouvám se za těžkou srozumitelnost příspěvku a předem děkuji za každou případnou odpověď. Milan „Coompiik“ Jelínek |
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 21. 1. 2016, 08:49:48
Provedeš ajaxové volání na FB. Také si pomocí funkce setTimeout nacasuješ spuštění akce. Po určité době se ta akce (funkce) spustí a ty budeš vědět, že za tu dobu FB prostě neodpověděl. Takže zrušíš AJAX a zařídíš se podle toho.
Samozřejmě, pokud se AJAX stihne provést do té určené doby zruší ten časovač. geekswithblogs.net/lorint/archive/2006/03/07/71625.aspx |
||
Coompiik Profil |
#3 · Zasláno: 21. 1. 2016, 12:09:31
Myslím že to je přesně co jsem potřeboval, později vyzkouším a v každém případě moc děkuji.
|
||
Časová prodleva: 9 let
|
0