Autor Zpráva
Webster.K
Zdravím všechny, mám dotaz. Potřeboval bych přes javascript/jquery změnit nějaký css parametr v něčem, co je načítáno do iframe (google recaptcha, reklama atd..) jde o to, že se do stránky vloží třeba jen <div id="neco"> a pak se natáhne nějaká knihovna která do toho divu podle ID vgeneruje nějaký obsah, který bohužel nemohu změnit a je v iframe. Obsah vložený v iframe je html dokument tedy když se podívám ve firefoxu na prozkoumat prvek vidím
#document
<html>
  <head>
  obsah hlavicky
  </head>
 <body>
   obsah těla
   </body>
</html
A já bych právě v tom těle potřeboval něco změnit, je tam uvnitř div, kterému potřebuji hodit parametr aby byl široký 100%, protože tohle už právě nefunguje
$("#neco div div iframe div").css("width", "100%");
když to vložím a takto upravuji pro vše co je až k iframe, funguje to správně, nicméně v prvcích vložených do iframe již to nefunguje, netuší někdo co s tím?

Stejně tak $("#neco div div iframe").contents().find("div").css("width","100%"); nefunguje
Kajman
Je obsah iframu ze stejné domény jako stránka, která ho obsahuje?
Webster.K
Bohužel není, načítá se z jiné domény, proto jsem tam napsal do závorky treba google captcha, reklama atd :)
Keeehi
Webster.K:
Bohužel není
Potom to z bezepčnostních důvodů nejde udělat. Jediná možnost by byla, pokud by ten server z kterého je ta stránka v iframu posílal správnou Access-Control-Allow-Origin hlacičku. Což nemůžeš udělat ty sám, ale musíš o to požádat správce té dané stránky.

developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Access_control_CORS
Webster.K
Jo, tak to bude problém... nemyslim si ze treba google chce aby se jim někdo hrabal co captchy :D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0