Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
suvel Profil |
#1 · Zasláno: 4. 2. 2016, 00:27:25
Zdravím,
ve stránce mám skrytý iframe s elemenetem <input> a nedaří se mi na něj dát po zviditelnění toho iframe focus. Zjednodušeně to vypadá takto: <html> . <iframe name="ifr" src="./ifr.php" style="display:none;"> </iframe> <input type="button" value="zobraz" onclick="document.getElementsByName('ifr')[0].style.display='block'; ifr.document.getElementById('neco').focus();"> . </html> ifr.php: . <input type="text" id="neco" value="sem chci focus"> <script> document.getElementById('neco').focus(); </script> . |
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 4. 2. 2016, 09:21:14
S druhým je problém ten, že input focus dostane, ovšem je ve skrytém iframe. Když klikneš na tlačítko pro zobrazení iframu, dostane focus to tlačítko a inputu tedy zmizí.
Pro první případ bych místo ifr.document.getElementById('neco').focus(); document.frames['ifr'].document.getElementById('neco').focus(); |
||
suvel Profil |
#3 · Zasláno: 4. 2. 2016, 09:43:46
Keeehi:
Díky, ale už jsem na to přišel. Ten focus zevnitř se skutečně nemohl projevit, ale s tím zvenku byl problém asi s časem - focus přišel pravděpodobně dřív, než se stačilo provést display:block. Asi. Protože když jsem změnil u iframe display na visibility , vše funguje jak má.
|
||
Časová prodleva: 9 let
|
0