Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Monkeys Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 2. 2016, 23:18:18
Zdravim
stretol sa uz niekto s touto chybou pri ajaxe ? SyntaxError: JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data : parsererror Ako sa to da vyriesit? Request 200 je OK vsetko sa ulozi ako ma ale potrebujem vratit neake veci zo spracovaneho PHP cez json_encode(array(....)); Vdaka M. |
||
final_ Profil * |
#2 · Zasláno: 9. 2. 2016, 23:45:06
Jednoducho, neposielaš to v dobrom formáte z php.
|
||
Chamurappi Profil |
#3 · Zasláno: 10. 2. 2016, 00:50:46
Reaguji na Monkeyse:
Nemáš na začátku vrácené stránky víc než jeden BOM? Posíláš odpověď s MIME typem jiným než text/html ? (Protože do text/html občas zasahují všelijaké proxy.)
|
||
Monkeys Profil * |
#4 · Zasláno: 10. 2. 2016, 19:00:56
Z ajaxu treba vyhodit dataType : 'json' a v callback funkcii z argumentu funkcie vytvorit objekt JSON.parse() a normalne pouzivat. Funguje.
M. |
||
Chamurappi Profil |
#5 · Zasláno: 10. 2. 2016, 19:48:45
Reaguji na Monkeyse:
Jenže nevíme, v čem byla chyba. Krom toho mi připadá nepravděpodobné, že jsi ji opravdu tímto vyřešil. |
||
Monkeys Profil * |
#6 · Zasláno: 10. 2. 2016, 20:20:18
Chamurappi:
„Jenže nevíme, v čem byla chyba.“ Tak na to som bohuzial neprisiel ani ja, ale venoval som tomu dnes cely den a vyriesil som to takto a funguje to. Jednoducho ak som volal ajax s dataType json tak to "nefungovalo", respektive fungovalo ale nic sa nevratilo. Tento ajax pouzivam na ukladanie obrazkov do DB a do zlozky. Problem je asi pri ukladani obrazku v PHP pretoze mi to vypisuje hlavicku napr. image/jpeg ale to nedokazem niako zmenit. Kratky prikald ako to mam teraz: JS cache : false, type : "POST", url : '...', data : {"id" : id, "data" : array}, success : function( json ) { if( Object.keys( json ).length > 0 ) xhr = JSON.parse( json ); if(typeof xhr !== "undefined"){ .... PHP echo json_encode(array( ... )); M. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0