Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
laszlogogolak Profil |
Ahojte, prošel jsem to tady a nenašel odpoveď, asi jsem úplně blbej ale ptám se...
Po kliknutí na obrázek, se mi zobrazí to chci jako zde Skrývání a odkrývání textu na přání uživatele Já bych ale potřeboval, aby při kliknutí na další/jiný obrázek, se ten rozbalený skryl. view-source:217.197.152.4/iMapa/imapa.html Další otázka je, jestli jde zarovnat zobrazený obrázek k bodu tak, aby byl jakoby nad ním a ne pod ním. Díky moc. |
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 10. 2. 2016, 11:00:05
Aby se skrýval ten původní obrázek, tak si do nějaké proměnné můžeš uložit, který to byl. Při kliku na obrázek si vždy zkontroluješ tu proměnnou a ten obrázek skryješ.
„Další otázka je, jestli jde zarovnat zobrazený obrázek k bodu tak, aby byl jakoby nad ním a ne pod ním.“ S trochou CSS to určitě půjde. |
||
laszlogogolak Profil |
Nejsem právě moc schopný, a tak prosím o radu. Nevím, jak uložit do proměnné (asi) id obrázku, resp. nemám vůbec páru, jak to podle té rady spáchat.
Přímo v html to zarovnání nepůjde? |
||
laszlogogolak Profil |
Už jsem na to přišel.
Místo funkce function zobrazSkryj(idecko){ el=document.getElementById(idecko).style; el.display=(el.display == 'block')?'none':'block'; } posledni = ""; function navigace(obr){ for(i=1;i<9;i++){ document.getElementById("obr"+i).style.display = "none"; } if(posledni != obr){ document.getElementById(obr).style.display = "block"; posledni = obr; } else { posledni = ""; } Moderátor juriad: Vkládej prosím kódy mezi značky [>pre] a [>/pre] (stačí kliknout na
![]() |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0