Autor Zpráva
Monkeys
Profil *
Ako odstranit index zo zoznamu vybratych suborov cez input file?

var input = document.getElementById("upfile");
if( instance.maxSize()  || instance.extension.indexOf( ext ) == -1){
    delete input.files[ i ]; //nefunguje
    input.files.splice(i,1); //nefunguje
}

cele je to obalene v cykle for to je to i

vdaka
M.
Radek9
Profil
Monkeys:
S tím FileListem takhle manipulovat nejde, je read-only. Přes value můžeš smazat z výběru všechny soubory, ale jeden nikoli.
Monkeys
Profil *
Radek9:

A neake riesenie?
Cielom je aby sa este pred uploadom na server odstranili tie subory ktroe presahuju povolenu velkost.
Pretoze si myslim ze je zbytocne nahravat na server velky subor a potom ho preskocit dlho by to trvalo.

M:
Radek9
Profil
Monkeys:
Můžeš na to uživatele upozornit, ale to je tak všechno. Do obsahu toho FileListu prostě nezasáhneš.
Taps
Profil
Monkeys:
Jak říká Radek9 - přes js upozornit uživatele a pak při samotném uploadu v php zpracovat pouze soubory, které splňují podmínku velikosti
Monkeys
Profil *
Taps, Radek9:

Vyriesil som to cez objekt new FormData();

Iba velmi strucne.
cez cyklus for a podmienku si prejdem vsetky obrazky v input file a v podmienke priradujem do objektu FormData len tie ktore vyhovuju velkosti a povolenym druhom suborov.
potom uz len staci odoslat cez ajax v indexe data.

Spracovanie v PHP je uz trivialne.

M.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: