Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kuxa Profil |
Zdravím,
mám vlastní JS funkci na cookies, která mi doposud fungovala skvěle. Potom jsem se ale rozhodl, že ji raději otestuji i v jiném prohlížeči než v Chromu (konkrétně v Edgi a Firefoxu), a ani v jednom nefungovala. Funkce je to taková: function cookies(nazev, akce) { if (akce == "cist") { var name = nazev + "="; var ca = document.cookie.split(';'); for(var i=0; i<ca.length; i++) { var c = ca[i]; while (c.charAt(0)==' ') c = c.substring(1); if (c.indexOf(name) == 0) return c.substring(name.length,c.length); } return false; } else if (akce == "smazat") { return document.cookie = nazev+"=; expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 UTC"; } else { var d = new Date(); if (akce == "tooltip") d.setTime(d.getTime() + (24*60*60*2880)); else d.setTime(d.getTime() + (360*24*60*60*1000)); var expires = "expires="+d.toUTCString(); return document.cookie = nazev + "='" + akce + "'; " + expires + "; domain=subdomena.domena.cz; path=/"; //subdomena.domena.cz je nahrazeno mou doménou } } cookies("reklama", "1") //nastavení cookie "reklama" na hodnotu "1" cookies("reklama", "cist") //čtení obsahu cookie "reklama" cookies("reklama", "smazat") //smazání cookie reklama Děkuji :-) P.S.: Na telefonu mi v Chromu i v Xiaomi prohlížeči funguje No sakra.... asi mě ukamenujete, ale zjistil jsem, že i v Edgi i Firefoxu mám cookies zablokované... omlouvám se, a prosím o uzamknutí nebo smazání tématu |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0