Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mikoláš Profil |
#1 · Zasláno: 16. 3. 2016, 14:25:28 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 16. 3. 2016, 15:32:08
Zdravím, tak jsem opět tady =D ....tenhle kód, co jsem si napsal, jsem projel hooodně krát a nemůžu na to příjít, kde je co špatně =D
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"> <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com"> <title></title> <script type="text/javascript"> var oTimeOut; function my_time(){ var oCas = new Date(); var hodina = oCas.getHours(); var minuta = oCas.getMinutes(); var sekunda = oCas.getSeconds(); minuta = fixTime(minuta); sekunda = fixTime(sekunda); var cely_cas = hodina + ":" minuta + ":" sekunda; window.document.oForm.the_timer.value = cely_cas; oTimeOut = setTimeout('my_time();', 1000); } function fixTime(prom){ if(prom < 10){ prom = "0" + prom; } return prom; } </script> </head> <body> <form name="oForm"> <input type="text" name="the_timer"> <input type="button" value="Spust hodiny" onClick="my_time();" > <input type="button" value="Zastav hodiny" onClick="clearTimeout(oTimeOut);"> </form> </body> </html> Moderátor juriad: Titulek „Nevím, kde je chyba“ nevystihoval podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší. Moderátor juriad: Trocha pokory by ti neuškodila.
|
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 16. 3. 2016, 15:05:42
Mikoláš:
zkus opravit níže uvedený řádek var cely_cas = hodina + ":"+ minuta + ":"+ sekunda; |
||
Mikoláš Profil |
#3 · Zasláno: 16. 3. 2016, 15:42:58
Taps:
Díky, toho jsem si nevšiml, nicméně to pořád nejede.... napadlo mě, jestli to náhodou nedělá nějaké rozdíly, když občas skočím do anglické klávesnice nebo do české ... |
||
Taps Profil |
#4 · Zasláno: 16. 3. 2016, 15:51:09
Mikoláš:
Živá ukázka - zde se to jeví jako funkční. |
||
Mikoláš Profil |
Taps:
Hmm>m tak bude asi problém u mě v prohlížečích, ale jaký nevím, když jiné skripty mi jdou ... Moderátor juriad: Napsáním tří m za sebou přivoláš moderátora. Nepiš je, pokud k tomu nemáš důvod.
|
||
Časová prodleva: 9 let
|
0