Autor Zpráva
Mikoláš
Profil
Zdravím, tak jsem opět tady =D ....tenhle kód, co jsem si napsal, jsem projel hooodně krát a nemůžu na to příjít, kde je co špatně =D

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
  <title></title>
  <script type="text/javascript">
            
            var oTimeOut;
            
            function my_time(){
            
            var oCas = new Date();
            
            var hodina = oCas.getHours();
            var minuta = oCas.getMinutes();
            var sekunda = oCas.getSeconds();
            
            minuta = fixTime(minuta);
            sekunda = fixTime(sekunda);
            
            var cely_cas = hodina + ":" minuta + ":" sekunda;
            
            window.document.oForm.the_timer.value = cely_cas;
            
            oTimeOut = setTimeout('my_time();', 1000); 
            }
            
            function fixTime(prom){
            if(prom < 10){ 
                          prom = "0" + prom;
                          }
                  return prom;
            }
  </script>
  </head>
  <body>
            
  <form name="oForm">
        <input type="text" name="the_timer">
        <input type="button" value="Spust hodiny" onClick="my_time();" >
        <input type="button" value="Zastav hodiny" onClick="clearTimeout(oTimeOut);">
  </form>

  </body>
</html>

Moderátor juriad: Titulek „Nevím, kde je chyba“ nevystihoval podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
Moderátor juriad: Trocha pokory by ti neuškodila.
Taps
Profil
Mikoláš:
zkus opravit níže uvedený řádek
var cely_cas = hodina + ":"+ minuta + ":"+ sekunda;
Mikoláš
Profil
Taps:
Díky, toho jsem si nevšiml, nicméně to pořád nejede.... napadlo mě, jestli to náhodou nedělá nějaké rozdíly, když občas skočím do anglické klávesnice nebo do české ...
Taps
Profil
Mikoláš:
Živá ukázka - zde se to jeví jako funkční.
Mikoláš
Profil
Taps:
Hmmm tak bude asi problém u mě v prohlížečích, ale jaký nevím, když jiné skripty mi jdou ...
Moderátor juriad: Napsáním tří m za sebou přivoláš moderátora. Nepiš je, pokud k tomu nemáš důvod.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: