Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Nuimi Profil |
Dobrý den, chtěl by jsem se zeptat proč mi nefunguje sxript.
Mám ho propojený s php, mělo by to fungovat tak že se po odeslání formuláře zobrazí box a po určité době zmizí a přejde na stránku, ale nic se neděje Výpis po odeslaní (funguje) echo('<div class="alert"> <span class="closebtn">x</span> Chyba, zadal jsi nesprávné heslo. </div>'); script který se má provést po klepnutí na x (nefunguje) <script> var close = document.getElementsByClassName("closebtn"); var i; for (i = 0; i < close.length; i++) { close[i].onclick = function(){ var div = this.parentElement; div.style.opacity = "0"; setTimeout(function() { div.style.display = "none"; window.location.assign("http://www.w3schools.com"); }, 600); } } </script> |
||
Keeehi Profil |
Nepomohlo by?
window.location.href = "http://www.w3schools.com"; Jediné co mě ještě napadá je, že ten script musí být ve stránce až po tom HTML kódu. |
||
Nuimi Profil |
#3 · Zasláno: 23. 3. 2016, 11:57:29
Script je na konci a href nejde
|
||
Radek9 Profil |
#4 · Zasláno: 23. 3. 2016, 12:01:42
Nuimi:
V uvedeném kódu chyba není. Prosím o odkaz na živou ukázku. |
||
Nuimi Profil |
#5 · Zasláno: 23. 3. 2016, 12:12:10
Radek9:
já to zkouším jen na localhostu nelze to dát na stránky neboť jsou neustále využívány |
||
Radek9 Profil |
#6 · Zasláno: 23. 3. 2016, 12:20:06
Nuimi:
Pročti si celý ten odkaz. ;-) Bez konkrétní ukázky ti asi neporadíme. Tenhle kus kódu prostě funguje, jak má: <div class="alert"> <span class="closebtn">x</span> Chyba, zadal jsi nesprávné heslo. </div> <script> var close = document.getElementsByClassName("closebtn"); var i; for (i = 0; i < close.length; i++) { close[i].onclick = function(){ var div = this.parentElement; div.style.opacity = "0"; setTimeout(function() { div.style.display = "none"; window.location.assign("http://www.w3schools.com"); }, 600); } } </script> |
||
Nuimi Profil |
#7 · Zasláno: 23. 3. 2016, 12:35:03
Radek9 jicin-dobrovolnici.mzf.cz/dobrovolnici/login.php jmeno: Daniel heslo napis cokoli chces at vidis tu chybu |
||
Keeehi Profil |
momentálně je chyba tady (řádek 96)
window.location.href="";) |
||
Nuimi Profil |
#9 · Zasláno: 23. 3. 2016, 14:55:22
Keeehi:
Proc je to chyba, to je neprimmy odkaz na sebe sama |
||
lionel messi Profil |
#10 · Zasláno: 23. 3. 2016, 14:57:45
Nuimi:
> Keeehi: > Proc je to chyba, to je neprimmy odkaz na sebe sama Lenže Keeehi mal na mysli syntaktickú chybu, znak ) tam skutočne nemá čo hľadať.
|
||
Nuimi Profil |
#11 · Zasláno: 23. 3. 2016, 16:27:07
Na localu jsem ho odstranil a nic
|
||
Keeehi Profil |
#12 · Zasláno: 23. 3. 2016, 16:32:15
Nuimi:
„Na localu jsem ho odstranil“ Tam je ti to hodně co platné. |
||
Nuimi Profil |
#13 · Zasláno: 23. 3. 2016, 17:32:48
Je tam to testuju ale uz je to i na webu a nic
|
||
Zechy Profil |
#14 · Zasláno: 23. 3. 2016, 19:10:20
Nuimi:
„ale uz je to i na webu a nic“ Jsi si tím jistý? Dle konzole tam ta chyba furt je, s ní to dál nikdo nemůže ozkoušet. |
||
Nuimi Profil |
šted už to není ani v části sriptu který se nevyuzívá
|
||
Zechy Profil |
#16 · Zasláno: 24. 3. 2016, 09:33:15
Nuimi:
Tentokrát ti ještě na konci toho všeho chybí vlaštovka (}) pro ten první for. Kontroluješ ten kód vůbec nějak? Měl by ses naučit používat konzoli prohlížeče, ta ti vždycky řekne, kde je v JavaScriptu chyba. |
||
Nuimi Profil |
Zechy:
Tohle je poprvy co pouzivam javascript Tak ted jsem vážně mimo tuhle chybu nechápu Děkuji za rady, ted uz nejde jen prihlaseni |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0