Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
KryVosa Profil |
Takže: Zkoušel jsem, kolik a na kolik toho vydrží jednoduchá animace na canvasu, a zde jsou výsledky:
Nebarevná kolečka - kód Barevné bubliky - kód Při klesnutí FPS pod 20 se test zastaví a vpravo nahoře se zobrazí maximální počet vykreslených "bublinek". Nevíte, jak barevné bubliny optimalizovat tak, aby také zvládaly kolem 1000 bublin při 20 FPS? (Jestli se vám nebarevná kolečka zastavila, zkuste reloadovat, při 'startu' stránku to má poprvé někdy potíže. Stejně tak u barevných :)) PS: Chvilku to trvá, než se dostanete na 1000, respektive 300 koleček/bublin, tak mějte trpělivost. Naneštěstí když odejdete, animace se zastaví :) EDIT1: Tak jsem si to zkusil pro jistotu ještě párkrát, a vyšlo mi průměrně 223 a 1943 :) |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 2. 5. 2016, 17:17:01
Reaguji na KryVosu:
Hází mi to chybu: „CHYBA: Objekt neumožňuje použití vlastnosti či metody ellipse.“ Přijdu-li s prohlížečem, který ellipse zná, dostávám při opakovaných testech dost rozmanité výsledky.
Podle mých zkušeností může být někdy (asi jen v Exploreru) rychlejší kreslit víc menších cest než jednu, která obsahuje všechno. Což může způsobovat hlavní výkonnostní rozdíl mezi tvými nebarevnými kolečky a barevnými bublíky. „zkuste reloadovat, při 'startu' stránku to má poprvé někdy potíže“ Protože načítáš <script src="./CanvasTester.js"></script> , na což ti kod.djpw.cz vrátí nějaký HTML kód.
„Nevíte, jak barevné bubliny optimalizovat tak, aby také zvládaly kolem 1000 bublin při 20 FPS?“ Zkusil bych si bubliny rozdělit na několika stejně barevných skupin (uživatel si stejně neuvědomí, jestli vidí tisíc různých barev, nebo jen sto), tedy snížit počet volání fill u.
|
||
Časová prodleva: 9 let
|
0