Autor Zpráva
Capoeira
Profil
Moderátor juriad: Vytrženo z Jezdící obrázek


Ahoj, použil jsem kód
<marquee id="scroll" loop="300" behavior="scroll" align="right" direction="right" scrollamount="1" scrolldelay="50" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" width="380" height="150">
  <a href="./images/pa030001.jpg"><img src="./images/pa030001min.jpg" alt="Kancelář" /></a> 
  <a href="./images/pa030003.jpg"><img src="./images/pa030003min.jpg" alt="Kancelář" /></a> 
  <a href="./images/pa030005.jpg"><img src="./images/pa030005min.jpg" alt="Kancelář" /></a>
</marquee>
na stránce www.rademic.cz - v mozile jezdi ale v chromu se pri kazdem najeti mysi znovu spusti, nevíte co s tím? ideálně bych potřeboval obrázky co jezdi v jednom kuse bez mezery a nezastavuji ani znovu nestartuji pri najeti mysi.. nevíte jak na to?
Trejpa
Profil
Capoeira:
Založ si vlastní vlákno. Jsi vyhozený. mmm
Moderátor juriad: Vyřízeno.

Ahoj, použil jsem kód
Nepoužil. Nemáš v něm onmouseover="this.stop()".
Capoeira
Profil
Trejpa:
no protože nechci funkci zastavení při najetí myši
Tomáš123
Profil
Capoeira:
Videl si upozornenie od moderátora? Budeš presunutý do nového vlákna...

Zastavovanie a znovuspúšťanie spôsobuje JavaScript. Ak sa vo Firefoxe všetko zobrazuje správne, mohlo by stačiť odstrániť atribúty onmouseover a onmouseout. Ukážka.
Trejpa
Profil
Capoeira:
no protože nechci funkci zastavení při najetí myši
Ale startovat marquee (v Chrome od začátku) pomocí this.start() chceš, když ho tam necháváš?
Capoeira
Profil
ok, díky, vyzkouším to.. a je nějaká možnost udělat ten pás fotek co se tam posouvají bez mezery?
Keeehi
Profil
Capoeira:
Ano, buď smažeš mezery v HTML, nebo font-size: 0; by mohlo pomoct.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: