Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
quatzael Profil |
#1 · Zasláno: 9. 7. 2016, 17:15:28
Ahoj, neumíte prosím náhodou někdo hodně dobře s AngularJS? Potřeboval bych to umět nějak dobře rozšifrovat, aby bylo možné sledovat všechny aktivity AJAXU, které tento Framework provádí.
Konkrétně mi jde o to vysledovat: 1. co odesílá 2. kam to odesílá 3. co mu přijde za odpověď Nevíte prosím jak na to? Třeba nějakou "jednodušší funkci" nebo jiný způsob.. |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 9. 7. 2016, 20:58:35
Reaguji na quatzaela:
Nestačí prostě sledovat síťovou komunikaci? Přes vývojářské nástroje v prohlížečích, Firebug, Fiddler… Pokud nestačí, můžeš si přepsat XMLHttpRequest vlastní náhražkou. (To je obecné řešení, nesouvisí s Angularem.)
|
||
quatzael Profil |
#3 · Zasláno: 10. 7. 2016, 00:26:10
Chamurappi:
„Nestačí prostě sledovat síťovou komunikaci? Přes vývojářské nástroje v prohlížečích, Firebug, Fiddler…“ To moc nevím jak se dělá. Vývojářský nástroje používám, ale nikde jsem neobjevil tu síťovou komunikaci. „můžeš si přepsat XMLHttpRequest vlastní náhražkou.“
Jak se to přesně dělá? Napadlo mě: document.XMLHttpRequest = function(){ //nějaký kód } Jak tady, ale zajistím to čtení requestů a odesílání? |
||
Radek9 Profil |
#4 · Zasláno: 10. 7. 2016, 01:09:08
quatzael:
„Vývojářský nástroje používám, ale nikde jsem neobjevil tu síťovou komunikaci.“ Chrome Developer Tools -> Menu (tlačítko vpravo nahoře) -> Settings -> Preferences -> Console -> Log XMLHttpRequests „Napadlo mě:“ Ten objekt XMLHttpRequest je na globálním objektu (window ), ne na document u. Nemusíš přepisovat celý objekt. Stačí třeba metody open a send .
|
||
quatzael Profil |
Radek9:
Díky moc za odpověď. Zkusil jsem ty Developer Tools, ale úplně v tom nevidím kde si tam můžu najít ty odesílané requesty. Vidím tam zobrazený jenom responses ze serveru. Radek9: Už jsem to našel, je to dole v těch Headers.. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0