Autor Zpráva
quatzael
Profil
Ahoj, neumíte prosím náhodou někdo hodně dobře s AngularJS? Potřeboval bych to umět nějak dobře rozšifrovat, aby bylo možné sledovat všechny aktivity AJAXU, které tento Framework provádí.

Konkrétně mi jde o to vysledovat:
1. co odesílá
2. kam to odesílá
3. co mu přijde za odpověď

Nevíte prosím jak na to? Třeba nějakou "jednodušší funkci" nebo jiný způsob..
Chamurappi
Profil
Reaguji na quatzaela:
Nestačí prostě sledovat síťovou komunikaci? Přes vývojářské nástroje v prohlížečích, Firebug, Fiddler…
Pokud nestačí, můžeš si přepsat XMLHttpRequest vlastní náhražkou. (To je obecné řešení, nesouvisí s Angularem.)
quatzael
Profil
Chamurappi:
Nestačí prostě sledovat síťovou komunikaci? Přes vývojářské nástroje v prohlížečích, Firebug, Fiddler…
To moc nevím jak se dělá. Vývojářský nástroje používám, ale nikde jsem neobjevil tu síťovou komunikaci.

můžeš si přepsat XMLHttpRequest vlastní náhražkou.
Jak se to přesně dělá?

Napadlo mě:

document.XMLHttpRequest = function(){
//nějaký kód
}

Jak tady, ale zajistím to čtení requestů a odesílání?
Radek9
Profil
quatzael:
Vývojářský nástroje používám, ale nikde jsem neobjevil tu síťovou komunikaci.
Chrome Developer Tools -> Menu (tlačítko vpravo nahoře) -> Settings -> Preferences -> Console -> Log XMLHttpRequests

Napadlo mě:
Ten objekt XMLHttpRequest je na globálním objektu (window), ne na documentu. Nemusíš přepisovat celý objekt. Stačí třeba metody open a send.
quatzael
Profil
Radek9:
Díky moc za odpověď. Zkusil jsem ty Developer Tools, ale úplně v tom nevidím kde si tam můžu najít ty odesílané requesty. Vidím tam zobrazený jenom responses ze serveru.


Radek9:
Už jsem to našel, je to dole v těch Headers..

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0