Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
MichMond Profil |
#1 · Zasláno: 12. 7. 2016, 14:47:38
Ahoj,
rád bych vás požádal o radu. Snažím se všechen JS vložit do externího souboru. Jeden plugin mi do stránky vkládá JS a tak jsem ho v pluginu našel a vložil do externího souboru. Po tomto kroku ale JS přestal fungovat. JS vypadá takhle: jQuery(window).on("load", function() { var $ = jQuery; $(".overlay").css("display", "block"); var $container = $("#lptw-grid-31805"); var fluid_images = true; var countedColumnWidth; // initialize $container.masonry({ itemSelector: ".lptw-grid-element", columnWidth: function(containerWidth) { if (containerWidth < 641) { $(".lptw-grid-element").css("width", "100%"); countedColumnWidth = containerWidth - 1; } else if (containerWidth > 640) { $(".lptw-grid-element").css("width", "32.33%"); $(".lptw-featured").css("width", "65.67%"); if (fluid_images === true) { countedColumnWidth = (containerWidth / 3) - 1 } else { countedColumnWidth = 300 - 1 } } return countedColumnWidth; } }); $(window).resize(function() { var $container = $("#grid-container"); var viewport = $(window).width(); var fluid_images = true; if (viewport < 641) { $(".lptw-grid-element").css("width", "100%"); $(".lptw-grid-element").css("height", "auto"); $container.masonry("option", { columnWidth: viewport - 1 }); } else if (viewport > 640) { var containerWidth = $container.width(); $(".lptw-grid-element").css("width", "32.33%"); $(".lptw-featured").css("width", "65.67%"); if (fluid_images === true) { $container.masonry("option", { columnWidth: (containerWidth / 3) - 1 }); } else { $(".lptw-featured").css("height", ""); $container.masonry("option", { columnWidth: 300 - 1 }); } } }); }); Samozřejmě jsme smazal <script> a </script> a do určeného místa jsem ho vložil: $content .= '<script src="url/img/javascript.js"></script>'; Cesta k JS je správná, to jsem již zkoušel. Nemáte někdo nějaký nápad, jak by se problém dal vyřešit? Díky |
||
Fisir Profil |
#2 · Zasláno: 12. 7. 2016, 14:51:02
Reaguji na MichMonda:
Objevuje se nějaká chyba v konzoli? |
||
MichMond Profil |
Fisir:
Chyba se v konzoli neobjevuje. |
||
Časová prodleva: 7 let
|