Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kopi Profil |
zdravím,
mám takovýhle skript: <script> jQuery(document).ready(function($){ $('#etalage').etalage({ thumb_image_width: 500, thumb_image_height: (<? echo $NewHeight ?>); show_hint: true, click_callback: function(image_anchor, instance_id){ alert('Callback example:\nYou clicked on an image with the anchor: "'+image_anchor+'"\n(in Etalage instance: "'+instance_id+'")'); } }); // This is for the dropdown list example: $('.dropdownlist').change(function(){ etalage_show( $(this).find('option:selected').attr('class') ); }); }); </script> proměnnou $NewHeight je vypočítaná z php skriptu. Jak hodnotu proměnnou $NewHeight dostat jako hodnotu thumb_image_height:? Tak jak je to ve skriptu napsané to nefunguje. Děkuji tak už to takhle funguje :) měl jsem chybu v php kodu |
||
quatzael Profil |
kopi:
píšou se středníky!! A radši používej <?php
thumb_image_height: (<?php echo $NewHeight; ?>); Samozřejmě to musíš mít všechno v souboru .php quatzael: Sorry, nevšiml jsem si, že jsi to už vyřešil.. |
||
Radek9 Profil |
#3 · Zasláno: 29. 7. 2016, 12:31:48
quatzael:
„píšou se středníky!!“ Pro jeden příkaz (nebo obecně pro poslední příkaz) není nutné psát středník. „A radši používej <?php “
Nebo ještě jednodušejí <?=$NewHeight?> , což je od PHP 5.4 povoleno nehledě na nastavení short_open_tag.
|
||
Chamurappi Profil |
Reaguji na quatzaela:
„píšou se středníky!!“ Úplně na konci toho řádku by měla být čárka, nikoliv středník, ten by totiž v JS způsobil syntaktickou chybu. Je divné, že kopi píše jen, že měl chybu v PHP… musel opravit i tuto v JS. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0