Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Hasič Profil |
#1 · Zasláno: 16. 9. 2016, 10:08:20
Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit ?
Snažím se odeslat data z formuláře pomocí JQuery a to tak abych po odeslání formu zůstal na stránce s formulářem, do který se vrátí aktualizovaný data. Odesílání formu a zápis do databáze mi v pohodě chodí, ale vždycky odeslání formu přejdu na stránku, která je v "action" . Jde tohle nějak vyřešit ? Vypadá to zkušebně takhle : <body> <script type="text/javascript"> $(document).ready(function() { $("#mbform").submit(function(event) { event.preventDefault(); $.post("test2.asp", $(this).serialize(), function(vystup) { $("#data").html(vystup); }); }); </script> <form action="test2.asp" method="post" name="mbform" id="mbform"> <div id="data"></div> <input name="jedna" type="text" /><input name="dve" type="text" /> <input name="Submit1" type="submit" value="uložit" /> </form> </body> 'tady je ještě connection string sql = "INSERT INTO testovaci (tst_prvni,tst_druha) values ('" & Request.Form("jedna") & "','" & Request.Form("dve") & "')" vysledek.open sql, spojeni response.write "Tohle bych chtěl vidět v tom DIVu s id="data" na stránce s formulářem" Díky za pomoc |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 16. 9. 2016, 13:17:00
Reaguji na Hasiče:
Chybová konzola v prohlížeči by ti měla říct, že máš v JavaScriptu syntaktickou chybu. Přepočítej si chlupaté závorky, vidím tři otevřené a jen dvě zavřené… |
||
Hasič Profil |
Chamurappi:
Ty jo já jsem trubka, já na to čumím 3 hodiny a taková základní věc mě nenapadne. Ona ta chlupatá závorka :-D chyběla, ale problém byl ještě jinde. Já neměl na tý stránce test2.asp, která ukládala data z formu určenou znakovou sadu. Házelo to chybu: Znaková sada dokumentu HTML nebyla definována. Pokud dokument obsahuje znaky mimo rozsah US-ASCII, může se při určitých nastavení prohlížeče zobrazovat se zkomoleným textem. Znakovou sadu stránky je potřeba definovat na úrovni přenosového protokolu nebo v dokumentu. Díky |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0