Autor Zpráva
Kate12345
Profil
mám stránku - tam jsou obrazky nahrane pres PHP z MySQL...... na nich se jeste zobrazuje nazev a datum.......

kdyz najedu mysi, chtela bych, aby se ten obrazek ztmavil (jenom obrazek, NE nazev a datum) ..... zkousela jsem nekolik metod a nejde to....

pres javascript menim tridu CSS, ktera pak prenastavi filter: brightness... ale bohuzel kdyz najedu na jakykoli obrazek, vzdycky se ztmavi jen ten prvni :( jak to mam udelat, prosim prosim


      <div id="single_product">



                <a href="detail.php?pro_id=<?php echo $num?>"
                    onMouseOver="element.className += ' content_pic_change';"
                    onMouseOut="element.className = 'content_pic_basic';">

                    <div>

                        <img id="content_pic" class=content_pic_basic
                            src="pictures/<?php echo $pictures?>">
                    </div>


                    <p style="position: relative; bottom: 140px;"><?php echo $adi ?></p>


                    <p style="position: relative; bottom: 80px;"><?php echo $eva ?></p>

                </a>

            </div>


<script>
    
    var element= window.document.getElementById('content_pic');


    
    </script>
Keeehi
Profil
IDčko musí být na stránce unikátní. Nemůžeš mít na stránce více obrázků se stejným id. Proto to je logicky špatně.

Úplně nejjednodušší bude ty události navázat přímo na obrázek, pokud to je možné.
                <a href="detail.php?pro_id=<?php echo $num?>">
 
                    <div>
 
                        <img id="content_pic" class="content_pic_basic" src="pictures/<?php echo $pictures?>" onMouseOver="this.className += ' content_pic_change';" onMouseOut="this.className = 'content_pic_basic';">
                    </div>
 
 
                    <p style="position: relative; bottom: 140px;"><?php echo $adi ?></p>
 
 
                    <p style="position: relative; bottom: 80px;"><?php echo $eva ?></p>
 
                </a>

Pokud ne, musel by se obrázek vyhledávat uvnitř, v rámci toho odkazu.
Kate12345
Profil
děkuji moc, jsem začatečnik, hledala jsem to hodne na anglickych strankach a nenasla.....a prave nevim, jak to ID tam dat, zkousela jsem vlozit ho jakoby id="content_pic_<?php echo $pictures?>" ......ale to asi ocividne nejde..........jde mi o to...

ze pres ten obrazek (vprostred) je totiz NAPIS .......a kdyz pak sjedu na ten napis - tak se obrazek zase zesvetla.... potrebovala bych, aby kdyz se najede na cokoli z toho celeho divu, aby se zabarvil jen ten obrazek :/

animace by mela byt takova, ze obrazek ztmavne a to, co je na nem napsane, pak bude krasne k precteni bilou....
Keeehi
Profil
Kate12345:
Přidej sem ještě tvoje css, co k tomu má být.
Kate12345
Profil
tady,dekuju...

.content_pic_basic {
        width:80vw;
    height: 80vw;
    width:height;
    max-width:300px;
    max-height:300px;

}

.content_pic_change {
        width:80vw;
    height: 80vw;
    width:height;
    max-width:300px;
    max-height:300px;
    filter: brightness(30%);
}

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: