Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pavlínka Profil |
Ahoj :)
mám 2 problémy :D ten první je, že script posílá data jako GET nikoli jako POST a ten druhý, že po odeslání dat nevyvolá znova funkci. můžete prosím prosím někdo poradit? function take_snapshot() { $.ajax({ url: "myscript.php", method: "POST", data:"data="+text, success: function() { take_snapshot(); } }); } ); |
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 30. 1. 2017, 12:21:46
Pavlínka:
1) podle čeho soudíš že data se neodesílají přes POST 2) jaký máš důvod ke znovuvolání funkce take_snapshot? |
||
Pavlínka Profil |
#3 · Zasláno: 30. 1. 2017, 12:24:11
1.)
když jsem dala "prozkoumat prvek" na sránce v FF tak url byla myscript.php?data=blablabla nikoli pouze myscript.php 2.) aby se dokola posílali data? :D |
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 30. 1. 2017, 13:01:36
Když se ti to odesílá na špatnou URL, nemůžeš přece očekávat, že se zavolá kód v success. Ten se přece volá, jen když požadavek uspěje. Když vyřešíš to odesílání, měla by se vyřešit i to znovu volání.
Nějak v tom ale nevidím chybu. Zkusil bych ty data zapsat objektovým způsobem. function take_snapshot() { $.ajax({ url: "myscript.php", method: "POST", data: {data: text}, success: function() { take_snapshot(); } }); }); Jinak to znovu spuštění by mělo jít zapsat i takto success: take_snapshot |
||
_es Profil |
#5 · Zasláno: 30. 1. 2017, 13:13:13
Pavlínka:
„když jsem dala "prozkoumat prvek" na sránce v FF“ Aký „prvek“ - to je predsa nejaký viditeľný element stránky a tvoja funkcia žiadny nevyrába - len opakovane bombarduje server HTTP dotazmi. Podobne, kde „bola URL“? Nie je ti vôbec rozumieť. |
||
Pavlínka Profil |
#6 · Zasláno: 30. 1. 2017, 13:15:56
_es:
„- to je predsa nejaký viditeľný element stránky a tvoja funkcia žiadny nevyrába“ pleteš se... je tam pesně jaké odkazy to volá... navíc když vyměním $_POST za $_GET script funguje |
||
_es Profil |
Pavlínka:
„je tam pesně jaké odkazy to volá...“ Kde „tam“? „Prozkoumat prvek“ je predsa v menu, keď sa na stránke klikne pravým tlačítkom na niečo viditeľné. A ako vieš, či funguje alebo nefunguje, keď uvedená funkcia nijako nepracuje s vrátenými dátami? |
||
Pavlínka Profil |
#8 · Zasláno: 30. 1. 2017, 13:34:06
celý script testuji zde:
46.36.35.132 myscript.php vypadá tako: $encoded_data = $_POST['jpgdata']; $binary_data = base64_decode( $encoded_data ); // save to server (beware of permissions) $result = file_put_contents( 'webcam/test.jpg', $binary_data ); if (!$result) die("Could not save image! Check file permissions."); |
||
Keeehi Profil |
#9 · Zasláno: 30. 1. 2017, 13:43:15
Pavlínka:
My s tím budeme mít trochu problém, protože 1) getUserMedia() no longer works on insecure origins. To use this feature, you should consider switching your application to a secure origin, such as HTTPS. See ht>tps://sites.google.com/a/chromium.org/dev/Home/chromium-security/deprecating-powerful-features-on-insecure-origins for more details.
2) GET h>ttp://46.36.35.132/webcam.swf 404 (Not Found)
|
||
Pavlínka Profil |
Keeehi:
„My s tím budeme mít trochu problém, protože“ aha... já to testovala na mozile tam to netřeba swf... nahrála jsem tam swf ale problém i na chrome přetrvává (posílá se GET nikoli post) asi nikdo neví, že? :( get mi takové množství dat nepojme :( |
||
Pavlínka Profil |
#11 · Zasláno: 30. 1. 2017, 15:20:09
nevím sice proč to nejde... ale nakonec jsem to úspěšně vyřešila skrz tento scriptík:
if (window.XMLHttpRequest) {objekt = new XMLHttpRequest();} else if (window.ActiveXObject) { try { objekt = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP"); } catch (error) { objekt = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");} } if(objekt){ objekt.open("POST","myscript.php",true); objekt.setRequestHeader("Content-Type", "application/x-www-form-urlencoded"); objekt.onreadystatechange=function(){ } objekt.send('data='+text); } dělá to vpodstatě to samé jen bez knihovny :) |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0