Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Martin Sic Profil |
#1 · Zasláno: 12. 3. 2017, 17:30:43
Dobrý den,
nalezl jsem na internetu, že lze získat pomocí JavaScriptu zdrojový kód stránky, která je v iframu. Touto cestou bych potřeboval kód zjistit, ale našel jsem sice mnoho příkladů, ale ani jeden nefungoval. Existuje i možnost přes PHP atd., ale potřebuji na své stránce získat zdrojový kód jiné stránky, ale client-side. Najde se někdo, kdo by napsal příklad (nemusí to být přes iframe, ale hlavně client-side)? Budu všem moc vděčný. |
||
juriad_ Profil * |
#2 · Zasláno: 12. 3. 2017, 17:41:41
Můžeš přistoupit k obsahu iframe jen pokud obsahuje stránku z té samé domény jako je tvůj skript. A ne, nejde to na klientovi obejít. Jedná se o ochranu uživatele - jinak bys mohl v iframe zobrazit stránku internetového bankovnictví a po přihlášení nic netušícím uživatelem manipulovat skriptem s jeho účtem
|
||
Martin Sic Profil |
#3 · Zasláno: 12. 3. 2017, 17:52:50
juriad:
Potřebuji se nějakým způsobem dostat na stránku studium.gbn.cz/next/prubzna.aspx (ale předtím se musím přihlásit na studium.gbn.cz/next/login.aspx) Z toho co bych získal (mé známky) si pomocí PHP vkládám data do databáze a počítám si průměry - ale zatím to pořád musím dělat pomocí view-source: a Ctrl+C a Ctrl+V... |
||
juriad_ Profil * |
#4 · Zasláno: 12. 3. 2017, 18:07:23
Přesně to není możné udělat. Je to ten samý typ útoku jako jsem popsal, byť ty útočíš sám na sebe.
Podívej se na greasemonkey, třeba by go vyřešilo tvůj problém. |
||
Keeehi Profil |
#5 · Zasláno: 13. 3. 2017, 09:55:15
Martin Sic:
A proč to nemůže být server side? Tohle by šlo na serveru udělat. |
||
_es Profil |
#6 · Zasláno: 13. 3. 2017, 14:34:06
Martin Sic:
Možno pomôže Jak JavaScriptem předat parametry spouštěnému *.EXE, podobné riešenia existujú aj na iné prehliadače. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0