Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
T-fon Profil |
#1 · Zasláno: 15. 4. 2017, 14:01:46
Ahoj,
na stránce používám 2 jQuery pluginy: DataTables a Confirm. Mám tabulku s položkami z databáze a u každý tlačítko "delete". Vše funguje, pokud položky načtu PHP scriptem do stránky a zobrazím pomocí DataTables. Udělal jsem ale změnu, že se položky do tabulky načítají pomocí AJAXu a v tu chvíli už plugin Confirm nefunguje. $('#datatable').DataTable( { "processing": true, "serverSide": true, "ajax":{ "url": "datatables.php", "type": "POST", } }); $(".simpleConfirm").confirm({ confirmButton: "Smazat", cancelButton: "Zrušit", confirmButtonClass: "btn-danger" }); |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
T-fon Profil |
#2 · Zasláno: 18. 4. 2017, 06:40:12
Napsal jsem zbytečně složitý příklad. Zkusím zjednodušit:
Mám na stránce tlačítko s třídou .simpleConfirm a v JS událost na kliknutí. <button class="simpleConfirm">klik</button> $('.simpleConfirm').click(function() { alert('ahoj'); }) |
||
Keeehi Profil |
#3 · Zasláno: 18. 4. 2017, 08:31:48
Řeší se tu furt dokola.
Ve výsledku z $.post nelze použít jquery události To první je delegace eventu z rodiče který je v kódu od začátku na dynamicky načítaného potomka. To druhé je napojení eventů na nové, dynamicky načtené elementy. |
||
T-fon Profil |
#4 · Zasláno: 18. 4. 2017, 09:20:29
Děkuji.
Potřeboval bych použít tu první možnost s rodičem. Kdybych to takhle použil na plugin Confirm, tak musím kliknout 2x. Takže jsem vymyslel tohle: $("#datatable").on("mouseover", ".simpleConfirm", function() { $(".simpleConfirm").confirm({ confirmButton: "Smazat", cancelButton: "Zrušit" }); }); |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0