Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Lukyn2006 Profil |
#1 · Zasláno: 18. 5. 2017, 13:38:20
zdravím, pokusil jsem se udělat v JS "dostihový závod" za pomoci náhodných časovch intervalů dle kterých se jezdec posunuje vždy o 1 "_ "
Po skončení dostihu bych chtěl aby se mi automaticky vypsalo kdo je vítězem. zatím mi to jde jen dalším stiskem tlačítka pro Start (která se po 1. stisku přejmenuje na Výsledek ) Živá ukázka Prostě po mnoha pokusech už nevím kam mám tuto část scriptu vsunout, nebo jak ji zazázvorkovat... Díky za rady. if (a>b && a>c && a>d){ document.getElementById("vysledek").innerHTML+="1 je vítěz"; } if (b>a && b>c && b>d){ document.getElementById("vysledek").innerHTML+="2 je vítěz"; } if (c>a && c>b && c>d){ document.getElementById("vysledek").innerHTML+="3 je vítěz"; } if (d>b && d>a && d>c){ document.getElementById("vysledek").innerHTML+="4 je vítěz"; } |
||
Tomášeek Profil |
Lukyn2006:
Vypiš v momentě, kdy některá z proměnných a-d nabude hodnoty 45. Ten, kdo této hodnoty nebude jako první, vyhrává.
Pokud budeš chtít příště pomoci s nějakým jiným/dalším scriptem, pojmenuj proměnné nějak méně idiotsky. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
smitka Profil |
#3 · Zasláno: 21. 5. 2017, 11:27:58
Já bych to uložil do pole objektů a seřadil:
var poradi = new Array(); poradi.push({jmeno: '1', hodnota: a}); poradi.push({jmeno: '2', hodnota: b}); poradi.push({jmeno: '3', hodnota: c}); poradi.push({jmeno: '4', hodnota: d}); poradi.sort(function(x,y) {return y.hodnota - x.hodnota;}); alert(poradi[0].jmeno); |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0