Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
quatzael Profil |
#1 · Zasláno: 10. 6. 2017, 15:45:05
Ahoj,
potřeboval bych udělat graf, který bude AJAXem načítat nové data a přidávat je už k existujícím. Tzn. při načtení stránky to z databáze načte už existující záznamy a pak například co minutu AJAXem načte další a přidá do grafu. Zkoušel jsem tento line graph, ale vůbec netuším jak ho například trochu zmenšit a hlavně jakým způsobem ty data v něm aktualizovat. Jestli je to vůbec možné, protože to takto vypadá, že se vždy pouze vykreslí a tím to končí.. Je pro to nějaký řešení? |
||
_es Profil |
#2 · Zasláno: 10. 6. 2017, 17:01:20
quatzael:
„Zkoušel jsem tento line graph, ale vůbec netuším jak ho například trochu zmenšit a hlavně jakým způsobem ty data v něm aktualizovat.“ Má to snáď dokumentáciu, na ktorú si tu dal aj odkaz - to si to v nej nevieš nájsť? Napríklad to „aktualizovanie“: www.chartjs.org/docs/latest/developers/updates.html |
||
quatzael Profil |
_es:
Aha, tak to jsem tam nenašel.. Hledal jsem to celý v těch parametrech toho line grafu... Díky moc. _es: Akorát tam nikde nemůžu najít to nastavení celkové velikosti.. |
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 10. 6. 2017, 22:10:08
quatzael:
Jsem na mobilu, tak se nemůžu podívat, ale čekal bych, že buď se to zadává v těch parametrech při inicializaci, nebo se to vždy roztáhne na 100% šířky, co tomu dovolí. V takovém případě by stačilo elementu, který to vše obaluje přidat nějakou šířku co ti bude vyhovovat. Pokud by takový element nebyl tak to prostě obal divem a šířku nastav jemu. |
||
quatzael Profil |
#5 · Zasláno: 10. 6. 2017, 23:49:55
Keeehi:
Nikde jsem to tam nenašel.. Ručně to dokážu udělat jak říkáš, jenže se to zmenší všechno, včetně popisků, který jsou pak nečitelný a je to celý takový "deformovaný".. |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0