Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
O-D (kyklop) Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 8. 2017, 11:18:11
Samozrejme to mam pres PHP zaheslovany a pod.
function loadLog(){ var oldscrollHeight = $("#chatbox").attr("scrollHeight") - 20; //posune obraz $.ajax({ url: "./log.html", cache: false, success: function(html){ $("#chatbox").html(html); //Vlozi kod do ''chatbox" //kompletne posune stranu var newscrollHeight = $("#chatbox").attr("scrollHeight") - 20; if(newscrollHeight > oldscrollHeight){ $("#chatbox").animate({ scrollTop: newscrollHeight }, 'normal'); } }, }); } setInterval(loadLog(),1000); |
||
weroro Profil |
#2 · Zasláno: 3. 8. 2017, 11:19:40
Poradiť potrebuješ s čím?
|
||
danbulant Profil * |
#3 · Zasláno: 3. 8. 2017, 11:25:37
Nefunguje mi to nacitani, ale nevim kde je chyba. A nevim proc jsem kyklop...
|
||
Kcko Profil |
#4 · Zasláno: 3. 8. 2017, 11:40:00
Snažíš se načíst soubor log.html a vložit do do elementu s id chatbox. Z tohohle kódu nelze zjistit co je špatně.
Pust si nějaký ladící nástroj (Firefox - firebug, Chrome - obdoba) a podívej se zda-li je URL správná, zda-li element #chatbox existuje, jestli to neukazuje jinou chybu. |
||
danbulant Profil |
on je problém to, že když jsem to nechal tak jak to bylo, fungovalo to. Teď jsem změnil v php jak se to ukladá, jiný html kód, ale soubor kde je js je vše stejně. Chatbox existuje, url je platná.
Udělal jsem stejný script i zde, kde to také nefunguje. Jestli chcete, napíšu kompletní kód i s php a pod.. Jenže jediný problém je to načítaní, sice se načte, ale později se už neaktualizuje. ale setInterval mam nastavený podle mě správně... |
||
Kcko Profil |
Já tedy na té stránce žádný element #chatbox nevidím viz. files.rjwebdesign.cz/i/20170803-122327.png, a toto chat.azsites.tk/post.php by sis měl taky ošetřit.
|
||
danbulant Profil |
až teď jsem si všiml, že jsem si přejmenoval element chatbox.... A post tam má chyby, ale funguje jak má a to mi stačí.
Admin může uzamčít, předtím jsem se nepřihlásil.. |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0