Autor Zpráva
jozef.dinda
Profil
V prvom riadku mám urobený prevod dátumu a času na milisekundy. V druhom riadku potrebujem dostať do posledného input hodnotu cas1 v milisekundách. Ako na to? Prosím pomôžte mi.
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta charset="UTF-8">
<title>DateTime1</title>
</head>
<body>
1. dátum1: <input type="datetime-local" id="datum1" value=1970-01-02T01:00 onclick="myFunction()">
počet milisekund od 1.1.1970 01:00 do dátum1:<input type="number" id="datum1_ms" readonly="readonly"><br>
2. čas1: <input type="time" id="cas1" value=01:00 onclick="myFunction()">
počet milisekund od času 00:00 po čas1:<input type="number" id="cas_ms" readonly="readonly"><br>
<script>
function myFunction() {
     d1 = document.getElementById("datum1").value; // prebratie---
     c1 = document.getElementById("cas1").value;
        var d1a = new Date(d1);  //vypocet -----
        //var c1a =    ????
          var d1b = d1a.getTime(); //milisekundy
          //var c1b = ?????
           document.getElementById("datum1_ms").value = d1b; //odovzdanie 
           //  document.getElementById("cas_ms").value = c1b;     ????
                } 
</script>
</body>
</html>
pcmanik
Profil
jozef.dinda:
Asi je to už neskoršou hodinou, ale nerozumiem čo chceš. Môžeš to prosím lepšie popísať?
jozef.dinda
Profil
Potrebujem k datum1 pripočítač cas1 a zobraziť výsledný dátum s pripočítaným časom. Myslím si, že najlepšie by to bolo cez milisekundy. Neviem, ako cas1 (h:m) previesť na milisekundy.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0