Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Josef Falta Profil |
#1 · Zasláno: 23. 1. 2018, 19:20:26
Zdravím,
v Javascriptu velmi plavu, a tak potřebuji pomoc s jedním kódem. Jedná se o to, že dělám test na zjištění jazykové úrovně a chtěl bych, aby podle toho kolik získá dotyčný procent, objevila daná hláška. Např. 45% = A2+. Stránky: thejoseffalta.wz.cz/quiz2.html Díky za pomoc a snad to není tak těžké. |
||
Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 23. 1. 2018, 20:16:09
|
||
Josef Falta Profil |
#3 · Zasláno: 23. 1. 2018, 20:32:52
Bubák:
Skutečně v tomhle plavu, ještě před touhle prosbou jsem se tam několikrát podíval, ale furt nechápu, nejspíš bych potřeboval, aby by mi to někdo ukázal z očí do očí. |
||
Kcko Profil |
#4 · Zasláno: 24. 1. 2018, 11:03:30
Josef Falta:
Rychle z hlavy, stačilo by to možná nějak takto: var ratingDefault = 'E'; var yourRating = ratingDefault; var rating = { 90: 'A', 80: 'B', 60: 'C', 40: 'D', } function getScore(form) { var score = 0; var currElt; var currSelection; for (i=0; i<numQues; i++) { currElt = i*numChoi; for (j=0; j<numChoi; j++) { currSelection = form.elements[currElt + j]; if (currSelection.checked) { if (currSelection.value == answers[i]) { score++; break; } } } } score = Math.round(score/numQues*100); form.percentage.value = "Score:" + score + "%"; for (var rat in rating) { if (score >= rat) { yourRating = rating[rat]; } } document.querySelector('#result').innerHTML = 'Vaše skóre je ' + score + ', a známka je ' + yourRating; } a pod formulářem mít <span id="result"></span>
|
||
Josef Falta Profil |
#5 · Zasláno: 24. 1. 2018, 14:30:27
Díky Kcko, to jsem přesně potřeboval díky ;)
|
||
Časová prodleva: 5 let
|
0