Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
JardaB Profil |
Zdravím, potřeboval bych poradit v řešení následujícího problému.
Mám funkci pro kolo štěstí a výsledkem jejího volání je vrácené nějaké číslo. Potřebuji tuhle funkci vyřešit tak, aby fungovala pro dvě kola štěstí, která lze spustit souběžně. Tedy roztočit jedno kolo a roztočit druhé kolo. Můj problém spočívá v tom, že moje funkce po roztočení druhého kola předefinuje původní hodnoty prvního kola. Poradí někdo, jak se tohle řeší? function koloStesti(kolo, callback) { $.getJSON("scripts/ks.php", {kolo: kolo} , function(data){callback(data, kolo);}); } function zatocit(result, kolo) { vysledek = result.hodnota; } chtěl jsem to vyřešit nějak následovně, ale ten zápis je zjevně dost naivní.. function koloStesti(kolo, callback) { $.getJSON("scripts/ks.php", {klient: kolo} , function(data){callback(data, kolo);}); } function zatocit(result[kolo], kolo) { vysledek[kolo] = result[kolo].hodnota; } |
||
Keeehi Profil |
function zatocit(result, kolo) { vysledek[kolo] = result.hodnota; } |
||
JardaB Profil |
#3 · Zasláno: 19. 2. 2018, 21:06:39
Keeehi:
To vaše řešení jsou zkoušel jako první a teď již vím asi proč mi nefungovalo. Ve funkci jsem měl ještě následující: function zatocit(result, kolo) { vysledek= new Array(); vysledek[kolo] = result.hodnota; } kdy při dalším volání funkce se vše v poli smazalo... Ještě že blbost nebolí... |
||
Časová prodleva: 5 let
|
0