Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ferdak Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 3. 2018, 14:17:00
Ahoj,
počítám výšku divu (jsou závislé na tom jaký mají obrázek, jak velký), když napíšu window.onload = mojefunkce; ale když tam zkusím dát listener tak to nefunguje document.getElementById("main").addEventListener("load", mojefunkce); document.querySelector("BODY").addEventListener("load", mojefunkce); Co sem udělal špatně? |
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 29. 3. 2018, 21:56:12
ferdak:
window.addEventListener("load", mojefunkce); document.addEventListener("load", mojefunkce); A nebo to navaž na load událost každého obrázku a počítej to pro každý zvlášť. Tak se nebude čekat až se načtou všechny ale velikost se bude upravovat průběžně, jak se budou obrázky načítat. A nebo úplně nejlepší řešení, vyřeš to bez javascriptu. Prostě to v CSS napiš tak, aby jsi nepotřeboval znát výšku. |
||
ferdak Profil * |
Keeehi:
máš pravdu, asi se to musí dát na window nebo document, díky a když už jsme u toho, chtěl jsem se zeptat, když mám třebas na stránce JS od Facebooku např. developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin a ten plugin by něco stahoval ale byl by přetížený a trvalo by to dlouho tak ta událost onload bude čekat až se postehujou věci z toho fb? ten document.onload se spustí už když je hotový DOM, ještě před obrázky. takže pro mě window |
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 29. 3. 2018, 23:09:19
ferdak:
„bude čekat až se postehujou věci z toho fb?“ Záleží, jak to má FB implementované. Předpokládám, že to dělá asynchronně, takže pak by to čekat nemělo. Ale zkoumat a testovat se mi to nechce. |
||
Časová prodleva: 5 let
|
0