Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Elzina Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 5. 2018, 09:56:29
Dobrý den, mám na svých stránkách JS kód pro skrývání a otvírání na základě změny a ráda bych ho upravila tak aby fungoval i při vrácení na tuto stránku pomocí tlačítka zpět (history back).
Příklad vyberu danou dopravu a zobrazí se mi další možnosti pomocí JS, jdu na další stránku a když se vrátím zpět tak mám danou dopravu vybranou ale ty další možnosti jsou skryté a já bych potřebovala aby vždy byli vidět i ty další možnosti když je daná doprava zaškrtnuta: <script> $(document).ready(function(){ $(".doprava_jq").change(function(){ var hodnota = $(this).val(); if(hodnota=="25"){ $(".doprava_25").fadeIn(); }else{ $(".doprava_25").hide(); } if(hodnota=="32"){ $(".doprava_32").fadeIn(); }else{ $(".doprava_32").hide(); } }); }); </script> Moc všem děkuji za úpravu |
||
Kajman Profil |
#2 · Zasláno: 23. 5. 2018, 13:14:11
Můžete tu funkci zavolat např. metodou each při načtení stránky...
$(document).ready(function(){ var rozbal=function(){ var hodnota = $(this).val(); if(hodnota=="25"){ $(".doprava_25").fadeIn(); }else{ $(".doprava_25").hide(); } if(hodnota=="32"){ $(".doprava_32").fadeIn(); }else{ $(".doprava_32").hide(); } }; $(".doprava_jq").change(rozbal).each(rozbal); }); |
||
Elzina Profil * |
#3 · Zasláno: 24. 5. 2018, 14:26:03
Kajman:
Děkuji, ale je to pořad to samé, když se na stránku vrátím z jiné stránky tak je to pořád schované, i když je vybrán správný select. |
||
Časová prodleva: 5 let
|
0