Autor Zpráva
S3RIO2
Profil
Ahoj,

mám problém v šabloně s multilevel menu. Při desktopu vše funguje v pořádku, při mobilním zobrazení se mi při otevření poslední úrovně odstraní CSS atribut (display: block;) u první úrovně a díky tomu se mi celé rozbalení zavře zpět do první úrovně. Snad jsem to popsal srozumitelně, prosím Vás o pomoc.

JS:

    $SIDEBAR_MENU.find("a").on("click", function(b) {
        var c=$(this).parent();
        c.is(".active")?(c.removeClass("active active-sm"), $("ul:first", c).slideUp(function() {
            a()
        }
        )):(c.parent().is(".child_menu")?$BODY.is(".nav-sm")&&($SIDEBAR_MENU.find("li").removeClass("active active-sm"), $SIDEBAR_MENU.find("li ul").slideUp()):($SIDEBAR_MENU.find("li").removeClass("active active-sm"), $SIDEBAR_MENU.find("li ul").slideUp()), c.addClass("active"), $("ul:first", c).slideDown(function() {
            a()
        }
        ))
    }
    ),
    $MENU_TOGGLE.on("click", function() {
        $BODY.hasClass("nav-md")?($SIDEBAR_MENU.find("li.active ul").hide(), $SIDEBAR_MENU.find("li.active").addClass("active-sm").removeClass("active")): ($SIDEBAR_MENU.find("li.active-sm ul").show(), $SIDEBAR_MENU.find("li.active-sm").addClass("active").removeClass("active-sm")), $BODY.toggleClass("nav-md nav-sm"), a()
    }
    ),
    $SIDEBAR_MENU.find('a[href="'+CURRENT_URL+'"]').parent("li").addClass("current-page"),
    $SIDEBAR_MENU.find("a").filter(function() {
        return this.href==CURRENT_URL
    }
    ).parent("li").addClass("current-page").parents("ul").slideDown(function() {
        a()
    }
    ).parent().addClass("active"),
    $(window).smartresize(function() {
        a()
    }
    ),
    a(),
    $.fn.mCustomScrollbar&&$(".menu_fixed").mCustomScrollbar( {
        autoHideScrollbar:!0, theme:"minimal", mouseWheel: {
            preventDefault: !0
        }
    }
    )

HTML:
<ul class="nav side-menu">
  <li><a href="/odkaz">Jednoduchý odkaz</a></li>
      
  <!-- První úroveň -->                                                                              
  <li><a><i class="fa fa-server"></i> Rozbalení první úrovně <span class="fa fa-chevron-down"></span></a>
  
    <!-- Druhá úroveň -->
    <ul class="nav child_menu">
      <li><a href="#">Rozbalení poslední úroveň - která nejde zobrazit <span class="fa fa-chevron-down"></span></a>
        <ul class="nav child_menu" style="display: block;">
          <li class="sub_menu"><a href="#">Odkaz poslední úrovně #1</a></li>
          <li class="sub_menu"><a href="#">Odkaz poslední úrovně #2</a></li>
          <li class="sub_menu"><a href="#">Odkaz poslední úrovně #3</a></li>
        </ul>
      </li>
          
      <li><a href="/odkaz-01">Jednoduchý odkaz první úrovně</a></li>
    </ul>
  </li>
  <!-- Konec první úrovně -->
      
  <li><a href="/odkaz-2">Jednoduchý odkaz #2</a></li>
</ul>
Mlocik97
Profil
nechápem prečo to riešite tak komplikovane...
S3RIO2
Profil
Je to šablona a předělávat celé se mi to vážně nechce. Ale pokud je nějaké rozumné řešení, rád si nechám poradit.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0