Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
S3RIO2 Profil |
Ahoj,
mám problém v šabloně s multilevel menu. Při desktopu vše funguje v pořádku, při mobilním zobrazení se mi při otevření poslední úrovně odstraní CSS atribut (display: block;) u první úrovně a díky tomu se mi celé rozbalení zavře zpět do první úrovně. Snad jsem to popsal srozumitelně, prosím Vás o pomoc. JS: $SIDEBAR_MENU.find("a").on("click", function(b) { var c=$(this).parent(); c.is(".active")?(c.removeClass("active active-sm"), $("ul:first", c).slideUp(function() { a() } )):(c.parent().is(".child_menu")?$BODY.is(".nav-sm")&&($SIDEBAR_MENU.find("li").removeClass("active active-sm"), $SIDEBAR_MENU.find("li ul").slideUp()):($SIDEBAR_MENU.find("li").removeClass("active active-sm"), $SIDEBAR_MENU.find("li ul").slideUp()), c.addClass("active"), $("ul:first", c).slideDown(function() { a() } )) } ), $MENU_TOGGLE.on("click", function() { $BODY.hasClass("nav-md")?($SIDEBAR_MENU.find("li.active ul").hide(), $SIDEBAR_MENU.find("li.active").addClass("active-sm").removeClass("active")): ($SIDEBAR_MENU.find("li.active-sm ul").show(), $SIDEBAR_MENU.find("li.active-sm").addClass("active").removeClass("active-sm")), $BODY.toggleClass("nav-md nav-sm"), a() } ), $SIDEBAR_MENU.find('a[href="'+CURRENT_URL+'"]').parent("li").addClass("current-page"), $SIDEBAR_MENU.find("a").filter(function() { return this.href==CURRENT_URL } ).parent("li").addClass("current-page").parents("ul").slideDown(function() { a() } ).parent().addClass("active"), $(window).smartresize(function() { a() } ), a(), $.fn.mCustomScrollbar&&$(".menu_fixed").mCustomScrollbar( { autoHideScrollbar:!0, theme:"minimal", mouseWheel: { preventDefault: !0 } } ) HTML: <ul class="nav side-menu"> <li><a href="/odkaz">Jednoduchý odkaz</a></li> <!-- První úroveň --> <li><a><i class="fa fa-server"></i> Rozbalení první úrovně <span class="fa fa-chevron-down"></span></a> <!-- Druhá úroveň --> <ul class="nav child_menu"> <li><a href="#">Rozbalení poslední úroveň - která nejde zobrazit <span class="fa fa-chevron-down"></span></a> <ul class="nav child_menu" style="display: block;"> <li class="sub_menu"><a href="#">Odkaz poslední úrovně #1</a></li> <li class="sub_menu"><a href="#">Odkaz poslední úrovně #2</a></li> <li class="sub_menu"><a href="#">Odkaz poslední úrovně #3</a></li> </ul> </li> <li><a href="/odkaz-01">Jednoduchý odkaz první úrovně</a></li> </ul> </li> <!-- Konec první úrovně --> <li><a href="/odkaz-2">Jednoduchý odkaz #2</a></li> </ul> |
||
Mlocik97 Profil |
#2 · Zasláno: 25. 2. 2019, 16:01:19
nechápem prečo to riešite tak komplikovane...
|
||
S3RIO2 Profil |
#3 · Zasláno: 25. 2. 2019, 16:36:13
Je to šablona a předělávat celé se mi to vážně nechce. Ale pokud je nějaké rozumné řešení, rád si nechám poradit.
|
||
Časová prodleva: 6 let
|
0