Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Gray blogger Profil * |
#1 · Zasláno: 1. 10. 2019, 23:35:24
Pototýkám, že ty hodnoty mám řádně vyplněné.
JS var data = { "data": [ { "action": "sendPassword", "email": email, "anti1": anti1, "anti2": anti2 } ] } $.post( "index.php", function( data ) { alert("request send") }); PHP if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') { $data = json_decode(file_get_contents('php://input'), true); print_r(file_get_contents('php://input')); die("POST"); } V odpovědi vidím jen POST. Ještě jsem ty data zkoušel zjednodušit do jednoduchého objektu var data = { "action": "sendPassword", "email": email, "anti1": anti1, "anti2": anti2 } |
||
blaaablaaa Profil |
#2 · Zasláno: 2. 10. 2019, 07:51:43
Gray blogger:
1. Podívej se na api.jquery.com/jQuery.post jak se posílají data 2. Proč čteš v php data ze vstupu, když je chceš poslat postem? |
||
Gray blogger Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 10. 2019, 08:04:09
blaaablaaa:
No však to mám jak oni: $.post( "test.php", function( data ) { alert( "Data Loaded: " + data ); }); V php je nechci poslat postem, ale příjmout. Tak jak to mám udělat v $_POSTu žádné data nejsou. To pole je úplně prázdné |
||
blaaablaaa Profil |
#4 · Zasláno: 2. 10. 2019, 08:20:45
Gray blogger:
Chce to číst i popisky "Alert the results from requesting test.php (HTML or XML, depending on what was returned)." |
||
Gray blogger Profil * |
Ani toto mi nefunguje:
$.post( "index.php", data ); Vypadá to že se nic neodeslalo. Žádná hlavička neodešla. Ale jo, vypadáto, že už to odesílá. Dík |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0