Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jan Žák Profil |
#1 · Zasláno: 10. 7. 2020, 18:09:49
Dobrý den všem,
mohli by jste mi prosím pomoci s touto záležitostí? Potřebuji prohodit dva texty (telefonní čísla) ve dvou input polích pomocí třeba tlačítka. Input pole vypadají takto: <div class="form-group col-md-4"> <label for="mobile_<?php echo $row['id']; ?>"><?php echo $lang['modal-mobile'];?></label> <input type="tel" class="form-control" id="mobile_<?php echo $row['id']; ?>" name="mobile" value="<?php echo $row['mobile']; ?>" /> </div> <div class="form-group col-md-4"> <label for="phone_<?php echo $row['id']; ?>"><?php echo $lang['modal-phone'];?></label> <input type="tel" class="form-control" id="phone_<?php echo $row['id']; ?>" name="phone" value="<?php echo $row['phone']; ?>" /> </div> Děkuji předem za každou radu |
||
MegaPocket Profil * |
#2 · Zasláno: 11. 7. 2020, 02:04:37
|
||
Jan Žák Profil |
#3 · Zasláno: 11. 7. 2020, 09:06:04
MegaPocket:
Dobrý den, díky, ano, přesně toto jsem zkoušel taky, ale bohužel nevím, když mám id="phone_<?php echo $row['id']; ?>" jak to zakomponovat do javascriptu. |
||
Kajman Profil |
Pokud neumíte traverzovat v javascriptu DOMem, tak si můžete předat ta id jako parametry pro js funkci.
<input type="button" onclick="swapValues('mobile_<?=$row['id']?>','phone_<?=$row['id']?>')" value="Přehoď"> |
||
Jan Žák Profil |
#5 · Zasláno: 11. 7. 2020, 15:15:19
Kajman:
Díky moc za pomoc, vyřešeno takto: <input type="tel" class="form-control" id="mobile_<?php echo $row['id']; ?>" name="mobile" value="<?php echo $row['mobile']; ?>" /> <input type="button" id="swap_<?php echo $row['id']; ?>" class="form-control btn btn-primary btn-sm" onclick="swapValues(<?php echo $row['id']; ?>)" value="Přehoď"> <input type="tel" class="form-control" id="phone_<?php echo $row['id']; ?>" name="phone" value="<?php echo $row['phone']; ?>" /> A javascript: function swapValues(id){ var tmp = document.getElementById("mobile_"+id).value; document.getElementById("mobile_"+id).value = document.getElementById("phone_"+id).value; document.getElementById("phone_"+id).value = tmp; } |
||
Časová prodleva: 5 let
|
0