Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Kryo7 Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 11. 2020, 01:32:55 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 13. 11. 2020, 21:18:39
Zdravím,
přikládám živou ukázku a mám následující problém s otevíráním a zavíráním horizontálního menu. Pravěděpodobně se pro průměrného JavaScriptaře jedná o prkotinu, ale já JS neholduju a mám s tím velkej problém. Kromě toho, že se script nějak "laguje" a ne vždy se menu otevře, když kliknu na ikonku (což by bylo fajn taky opravit, nevidím toho důvod, ale mám odzkoušeno, že to způsobuje druhý Javascript z těch dvou), mám problém v tom, že se menu zavře když kliknu do něj. Tedy - otevřu si menu poklikem na ikonku a následně v něm potřebuju rozbalit další dropdown. V momentě kdy na otevírací položku tohoto vnořeného dropdownu kliknu, tak se celé menu zavře, protože to JS bere jako klik mimo menu. Odkaz na živou ukázku zde: jsfiddle.net/ny456ug3 Mohli byste se na to prosím někdo podívat a zkusit mi říct prosím proč? Děkuju mnohokrát, budu moc vděčný. Moderátor Kajman: Nekonstruktivní příspěvky sloužící pouze ke zviditelnění dotazu jsou zakázané.
|
||
Časová prodleva: 4 roky
|
0