Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
unlucky Profil |
Mám funkci, když ji vložím přímo mezi tagy script do stránky, tak mi to funguje, ale když funkci dám do souboru <script type="text/javascript" src="js/javascript.js"></script> tak ne. Netušíte proč?
<script type="text/javascript"> function zobrazSkryj(idecko){ var one=document.getElementById('menu1').style; var two=document.getElementById('menu2').style; var three=document.getElementById('menu3').style; if(idecko=='menu1'){ one.display='block'; two.display='none'; three.display='none'; } if(idecko=='menu2'){ one.display='none'; two.display='block'; three.display='none'; } }</script> |
||
Firibix Profil |
#2 · Zasláno: 25. 10. 2022, 12:50:41
Reakce na unluckyho:
Střílím od boku: Nevoláš zobrazSkryj() ve skriptu, který je ve stránce ještě před <script src="js/javascript.js"> ?
Na základě tvého příspěvku se dá těžko poradit. Konzole prohlížeče nevypisuje žádnou chybu? Je k dispozici živá ukázka celé stránky? |
||
unlucky Profil |
#3 · Zasláno: 25. 10. 2022, 17:34:28
tak to jsem z toho jelen. Když odstraním všechny kody a nechám jenom ajavscript a html, tak mi to funguje.
|
||
Stroganov Profil * |
#4 · Zasláno: 25. 10. 2022, 21:43:28
unlucky:
„Když odstraním všechny kody a nechám jenom ajavscript a html, tak mi to funguje.“ Nemáte niekde v kóde, ktorý ste neukázali, nejakú podmienku, o ktorej predpokladáte, že sa splní, ale nestane sa tak? |
||
unlucky Profil |
Stroganov:
zase stejná chyba jako kdysi: CTRL F5 to vše vysvětlilo a vyřešilo |
||
Časová prodleva: 2 roky
|
0